Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.416
- 3.134
- 2.118
Falcao gelmezse yıkılırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahahhah,her banlattıgım dönemde mi?ben sadece 2 şampiyonlukta kendimi banlattım.sneijder ve drogbada hep burdaydım.tarih ve saatlarıne kadar yazarım istersen.emre mor zaten gelmişti şekerim.kap olayı basit bi olayKendini banlattigin her donemde Oyuncu aldik ne diyon yuruyen metre
Abi siz neden böylesiniz yafalcao yattığına göre mehmet topal'ı camiamıza kazandırıp transferi kapatalım.
forveti diagne idare eder.
Haklisin fake accountlarinla giriyordun. Banlatma denilmezahahhah,her banlattıgım dönemde mi?ben sadece şampiyonlukta kendimi banlattım.sneijder ve drogbada hep burdaydım.tarih ve saatlarıne kadar yazarım istersen.emre mor zaten gelmişti şekerim.kap olayı basit bi olay
son 8 senede 2 fake hasabım oldu.ikisi de 6-7 sene önce banlandı.bi daha hiç bi fake hesabım olmadı.sneijder ve drogbada sergen zeren ismiyle burdaydım,sonrakilerde deHaklisin fake accountlarinla giriyordun. Banlatma denilmez
@Kadir Ari romano için bunlar da var
Bazilari karambole gitti. Bu da onlardan birisi bencebu herif de hocanın ifşaladıklarından ama bu birşeyler biliyor sanki
Bu arada bence bu transfer kesin olacak ama Ahmet Bulut'un evi zaten Monaco'daymış.Ahmet bulut hala Fransa’da bu transfer olumsuz olsaydı adam ülkeye geri dönerdi hala uğraşıldığı aşikar bu arda bu transfere olmayacak gözüyle bakan arkadaşların çoğu mazoşist
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi