Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sergen sana görev çevir ne diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Tam ben diyecektim güzel tivitler var hashtagin altındaKolombiyalılar #ElTigreTurco hashtagi başlatmış twitterda
Sergen sana görev çevir ne diyor
ilgilenmiyorum.soguk su içeceğim
neyarın merkür ileri harekette....anlaşma sözleşme imzalamaya uygun zamanlar.ahmet bulut gideceği en cenabet zamanda gitmiş monacoya,ondan uzadı süreç @Osman SEDEN bunu dalgaya alanlar olacaktır,onlar dünyadan,gökyüzünden bi haber kendinden bi haber avareller.astrolojik yorum bu kardo.şu an yeniay oldu,anlaşmanın saglanması gerekiyo haftasonuna kadar....ve falcao 15 agustos itibariyle kesinlikle ayrılmıs olacak kulübünden.aksi imkansız.mucize olur
bitecek bitecek,romano iti salça olmasaydı iyiydi o ayrıSneijder, Feghouli gibi sonu güzel bitsin.
yok sıcak.ondanAynen iyi gider Falcaonun yatması üstüne
reis cahillerle cahill olma eleştirileri göğüsle boşver fakat böyle yaparak pek yardımcı olmuyorsun. şampiyonluğa giderken ki o özveriyi ve fedakarlığı ve karınca ezmez ruhunu görmek istiyorum sendenyarın merkür ileri harekette....anlaşma sözleşme imzalamaya uygun zamanlar.ahmet bulut gideceği en cenabet zamanda gitmiş monacoya,ondan uzadı süreç @Osman SEDEN bunu dalgaya alanlar olacaktır,onlar dünyadan,gökyüzünden bi haber kendinden bi haber avareller.astrolojik yorum bu kardo.şu an yeniay oldu,anlaşmanın saglanması gerekiyo haftasonuna kadar....ve falcao 15 agustos itibariyle kesinlikle ayrılmıs olacak kulübünden.aksi imkansız.mucize olur
Yattı mı simdi falcao transferi
oha sen mod mu oldun,fatih terimi seviyo musun artıkYattı mı simdi falcao transferi
bitecek bitecek,romano iti salça olmasaydı iyiydi o ayrı
banlanmama izin vermiyolar,yasak artık.yoksa musapla ne yapayım bütün nöbetreis cahillerle cahill olma eleştirileri göğüsle boşver fakat böyle yaparak pek yardımcı olmuyorsun. şampiyonluğa giderken ki o özveriyi ve fedakarlığı ve karınca ezmez ruhunu görmek istiyorum senden
diagne daha iyi zaten