Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelir büyük ihtimal

Açıkçası gelmezse de üzülmem çünkü büyük risk alıyoruz ve tutsa bile ileride satabileceğin bir isim değil.Tutmazsa zaten 2-3 sene bedelini çekeriz

Her açıdan risk hiç bulaşmasak daha iyiydi boş yere beklenti oldu
Dünyadakı tek forvet falcao gıbı davranmazsak ıyı olur yıne forvetsiz kalırız bu gıdısle

Gelir büyük ihtimal

Açıkçası gelmezse de üzülmem çünkü büyük risk alıyoruz ve tutsa bile ileride satabileceğin bir isim değil.Tutmazsa zaten 2-3 sene bedelini çekeriz

Her açıdan risk hiç bulaşmasak daha iyiydi boş yere beklenti oldu

Ya diğer bölgelere genç alsınlar da ( 6 numara veya yedek adamlar) sadece falcaonun yükü çekilir. Ama bakıyorum hala banega haberleri çıkıyor

Bir de Kolombiya basınına bakmak lazım adamın memleketi sonuçta
Siz bir İtalyan Galatasaray düşmanının bir sözüyle karalar bağladınız

Gerçekten sayfalarca yangınlarınızı ve lüzumsuz totemlerinizi okumaktan gına geldi. İki haber var mı diye giriyoruz siteye onlarca sayfa kendini tekrar eden yorumlar. Gerçekten habere kesin doğru diye bakan varsa da falcao kolombiyalı diye kolombiyalı bir gazetecinin söylediği her şey doğru olmuyor. Falcao gelirse gelir, gelmezse de illa ki biri bakılacaktır, olur da gelmezse ne yapacaksınız tesisleri mi basacaksınız. Ortaya çıkan tek olumsuz haberde forumdaki insanları galeyana getirmek isteyen bir kitle var ve bunu hem maçlarda hem transfer nöbetlerinde sürekli yapıyorlar. Size olumsuzluklarınzda iyi boğulmalar.
adam haklı

balotelli
stturdige

ikisi de olur,uzun da sürmez.en fazla 2-3 günü alır.olaki falcao harbiden gelmezse

Sturridge gelse, en az Falcao kadar sevinirim. 2013 sonrasi yasadigi büyük düsüsü hala anliyamiyorum, ama Falcao´ya nazaran yasi cok daha uygun. Bizde tutarsa ya 5-6 sezon götürür bizi, yada 1-2 sene icinde büyük bir bonservise satabiliriz kendisini en kötü araplara, yada cine.

Mario Balotelli
Daniel Sturridge
Danny Welbeck
Fernando Llorente

dani alves brezilyaya gitmiş.riberyde araplara mı ne gidiyomuş.listeden çıkardım.andy carrol malını da cıkardım listeden.sakat markovici de öyle.marchisioyu da.bonyi de.sakat caceresi de.fernandes yaşlı.onu da cıkardım.cahil ingilterede bi takıma gider.ben arfa da ispanyada devam edecekmiş.

bu 4'ünden ikisini tercih edin bakalım

Sturridge gelse, en az Falcao kadar sevinirim. 2013 sonrasi yasadigi büyük düsüsü hala anliyamiyorum, ama Falcao´ya nazaran yasi cok daha uygun. Bizde tutarsa ya 5-6 sezon götürür bizi, yada 1-2 sene icinde büyük bir bonservise satabiliriz kendisini en kötü araplara, yada cine.
balotelli
stturdige
llorente
welbeck

sec ahmet amca

Mario Balotelli
Daniel Sturridge
Danny Welbeck
Fernando Llorente

dani alves brezilyaya gitmiş.riberyde araplara mı ne gidiyomuş.listeden çıkardım.andy carrol malını da cıkardım listeden.sakat markovici de öyle.marchisioyu da.bonyi de.sakat caceresi de.fernandes yaşlı.onu da cıkardım.cahil ingilterede bi takıma gider.ben arfa da ispanyada devam edecekmiş.

bu 4'ünden ikisini tercih edin bakalım

Balo her daim bir
Daniel Sturridge iki
Daniel Welbeck sakatliklarindan dolayi üc
Fernando Llorente belki etkili de olur ama istemem sahsen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt