Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Falcao konusunda müsterih olun. Şuanda ipler bizim elimizde değil, bonservis ödemediğimiz için ama biz vazgeçmedikten sonra bu transfer eninde sonunda gerçekleşecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bilmiyorum ki adam reddetti dememiş şüpheleri var tarzı bir şey demiş galiba.Sadece o adam aşırı kolpa olamaz gibime geldi diğer italyan gibiBu zamana kadar neden reddetmemis o halde ki
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün monaco ve falcaodan kulupte kalacagina dair resmi açıklama gelir.
Olumsuz yazanlari not edin birkac güne hepsi kaybolur burdan
inşallah senin dedigin gibi olur da biz yanılırız kardeşim gerçekten yanılmayı çok istiyorumOlumsuz yazanlari not edin birkac güne hepsi kaybolur burdan
Bugün monaco ve falcaodan kulupte kalacagina dair resmi açıklama gelir.
O herif malın önde gideni. Uzak dursun. Andre Silvayi kiralayalım. Milanın elinde patladı, kiralamaya sıcak bakarlar diye tahmin ediyorum.Yol yakınken biz şu basketçiye yönelelim, onuda kaçırmayalım![]()
Bizim taraftarda garip. Belhanda için oyun içinde çoğu şeyi yapıyor ama gol atamıyor. Bal yapmayan arı derler. Onyekuru içinse sadece gol atıyor başka hiç birşey yapmıyor diyorlar.
Hem kıllısını istiyoruz hem de kılsızını istiyoruz. Nasıl olacak bu iş?
Sakatmış zaten. tam bizlik.O herif malın önde gideni. Uzak dursun. Andre Silvayi kiralayalım. Milanın elinde patladı, kiralamaya sıcak bakarlar diye tahmin ediyorum.