Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngilizler uyanmış uyanmış boşuna paralamayalım kendimizi adamlara nasıl gecirdiyse seksomanyak fiko herifler turk ligi kelimesine dahi tahammul edemiyorlar..

Falcao haberleri komik. Eger tek sorun bonservisi ise 3-5 bir sey atip getirirsin topcuyu. Bence bu is bitti artik. 2-3m bonservis vermemek icin böyle bir transfer yatmaz. Diagne de gidecegine göre Falcao h.o.

Hope this one's silly season. Have we learned nothing from Tosun?

Bunlar bizden hayatta oyuncu almaz :D

fabrizio-romano-620x434.jpg

Tosundan memnun degillerse Tosun-Kralagne takasi yapalim o vakit.

Sergenden:
galatasaray - beşiktaş maçi sonrasi, sergen beşiktaşli yasin'in formasini giymiştir maç bittikten sonra, bir kamera ile mikrofon gelir, röportaj başlar:

-sergen sirtinda beşiktaş formasi var bunun anlami nedir acaba? {büyük av yakalamiş olmanin heyecani ile sormaktadir, acaba sergenin kalbinde hala beşiktaş mi vardir? büyük bir mesaj mi veriliyordur? aman tanrimdir!}

sergen: valla yasin formami istedi, ben de çiplak gezecek değildim heralde

of kafam iyce corba oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 53493Ekli dosyayı görüntüle 53494sırf şu mesajlardan ötürüydü.yani yanlıs anlamısım.sen haklısın.dikkat etmedim büyük ihtmalle.aptallık ettim.sorry

Mevzu geçti olan oldu ama bunun nasıl bir döngü oluşturduğunu anlatayım son kez.

Fake üyelik -> Seref Aydın ki linkte de görülüyor.
Gerçek üyelik -> Şeref Aydın.

Üstüne Seref Aydın'ın alıntı olarak gözüken mesajına bakıldığında onun diğer üyelikle birleştirildiği gözüküyor. Onu da geçtim kim neden GSE versin fake üyeliğe. Adam zaten gerçek üyelik olan "Şeref Aydın" hesabıyla gelmiş yazmış, bir anda fake diye üşüşülmüş üstüne, diğer isimle gelmiş olsa neyse.

Sonra neler oluyor, senin gazınla herkes önce adama, sonra yönetime, sonra bize sallıyor, neymiş adminler organize ediyormuş diye de edilmedik iftira da kalmamış. Hatta bizim yöneticilerimiz dahi olayın bizim kurgumuz olduğu yönünde bize laf atmışlar, bir kişi de çıkıp "ya bu üyelik gerçek olan üyelik" dememiş. Buraya geliyorsunuz, burada yazıyorsunuz sizden maddi bir şey talep ediliyor mu hayır? ama ne hikmetse -bu senin için değil başkaları için geçerli- en ufak bir mevzuda iftira, hakaret vs. davranış göstermekten geri kalınmıyor, forum hala devam ediyorsa o sürekli bok atılan ve gönüllü çalışan yönetim sayesinde devam ediyor, 2 sene önce yeter artık bırakalım burda desem bu forum kapatılacaktı.

Olayın devamında Şeref gidiyor sözlükte foruma cevap veriyor ki sanırım ondan önce ben farketmiştim gerçek üyelik olduğunu, herkes öyle inanmıştıki herhalde 50 kere falan kontrol ettim gerçek üyelik mi değil mi diye. Göstereceğiniz davranışın olayları nerelere götüreceğini biraz olsun öngörerek hareket edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt