- 16 Haziran 2010
- 204.744
- 157.026
- 6.838
Bize Melo gibi agresif, top calma yetenegi iyi olan, rakibin ataklarini kesen ve hava toplarinda da etkili biri gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pjanic 6 gibi oynuyor. Juve'nin sistemi farkli yillarca Pirlo oynadi o pozisyonda. Arkadan oyun kurucu olarak bir '6 numara'. Bizim aradigimiz oyuncu farkli bir profilde olmali.
wanyama zor.fransadan bulacaklar artık birini.ya da uzun süredir beklettikleri shnederlin gelecek.Bize Melo gibi agresif, top calma yetenegi iyi olan, rakibin ataklarini kesen ve hava toplarinda da etkili biri gerekiyor.
Gecen gun benim yorumumu okumadim galiba eski nobette Vasficim, zaten saf 6 / 8 / 10 numaradan bahsetmedigini orada gormus ve anlamis olman lazimdi.Futbolda saf 6 saf 8 saf 10 numara kalmadı aldık. Avrupa'da 3 orta sahada deli gibi mücadele ediyor sahada. 10 numara dediğimiz adam gerekirse top çalıyor, 6 numara dediğimiz adam lokum gibi frikik sallıyor.
6 numara deyince niye bazilariniz bunu tek yonlu defansif orta saha olarak algiliyor anlamis degilim. Cift yonlu 6 numara yok mu? Ama defansif ozellikleri agir basan ve iyi bir kesici / top calan / hava hakimiyeti de iyi bir 6 numara mesela.
Illa isimli birisi olmasina gerek yok ki, maalesef bu nobette cogu kisi sadece buyuk takimlarda oynayan adamlari inceleyip ortaya sunuyor. Aynen Fransa dan yada baska bir yerden olur, yetenekli bir oyuncu bulunur. Isim cok onemli degil.wanyama zor.fransadan bulacaklar artık birini.ya da uzun süredir beklettikleri shnederlin gelecek.
Galatasaray, Falcao'yu bu sözleşmeyle ikna etti;
Yıllık 5 milyon euro
Maç başı 10 bin euro
Şampiyonlar Ligi ve şampiyonluk bonusları
Boğaz manzaralı havuzlu villa
Eşi için şoförlü araç
Schneiderlin okeyim ben. Matuidi gelmez Sergen ucmayin artikwanyama zor.fransadan bulacaklar artık birini.ya da uzun süredir beklettikleri shnederlin gelecek.
hoca savunma kısmını da becerebilen 2 8 istiyo olabilir.naingolandan sonra matuidi ismi iyce buna inandırdı.ali naciye göre de banega gelecek,diagneden sonraSayilara takili kalmayin beyler 6-8-10 diye
Teknik direktor’un oyun planina bagli ne tarz oyuncular gerekiyorsa alinir
açıkası banlandıgımda @Barış Karayel in mesajı duygulandırdı beni. yaklasık 1 hafta önce @Mert Can Önengüt 'ün attıgı özel mesaj da bu forumda sevildiğimi hissettirdi.biilmiyorum digerleri sevildiğine,deger verildiğine dair mesaj alabildii mi burada....ama mutlu oldum
arkamdan konusanlar ise ben de engelli.bikaç haddini bilmezin ettikleri hakaretleri ve o yorumları begenenlere aynen iade ediyorum o hakaretleri.
2-3 gün önce bana tanınmayan söz hakkı için acıklamamı da yaptım ama okuyan olmaz herhalde.bilmeden ve istemeden yanlıs anlamadan kaynaklı ve forum kandırılmasın diye bi ugras içindeydim.ki tapındıkları s. aydını 6 sene boyunca yoklugunda anan,saygı gösteren de bendim ve s.aydını forumda en cok destekleyen de bendim, onlar vitaminken.