Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca iki 8 istiyo abi.banegayı da yazmıslar bugün.iyce emin oldum
Olabilir artik bekliyecegiz. Sadece surekli 30+ adamlarin ismi gecmesi beni rahatsiz ediyor maalesef. Kaliteli olabilirler ama Avrupa da hic bir takimda orta sahasi komple 30 olan bir takim bulamazsin kolay kolay.

2 yaz önce tudor fernandoyu yavas buldugu için veto etti diye haberler vardı.imbula ve leminayı istiyodu biliyosunuz.şu an lemina olsa keşke

Ahmet Bulut: Durum 3-5 gun icinde netlesecek (rodop canli yayin)

Yani ancak, haftaya sali gunu kadar birsey cikmaz.

Arkadaşlar merhaba, falcao konusunun sözde sakız gibi uzamasının sebebi yönetim yada kulüp değil. Okunma yada takip edilme derdi olanların yaptığı bir durum. Daha önceden de söylediğim gibi halledilmesi gereken prosedürler var. Ciddi ses getirecek bir şekilde tanıtımı yapılacak. Başka transferlere ( özellikle 6/8 numara) odaklanmanızı tavsiye ederim. Saygılar.

Akhisar maçına bilet almak isteyenler ısrarla denesin, bittti denmesine rağmen sürekli deneyince blok açılıyor 3 tane daha aldım.

2A98E5DA-2EEE-4F5E-8FF9-B68FBCD91E9D.png

Arkadaşlar merhaba, falcao konusunun sözde sakız gibi uzamasının sebebi yönetim yada kulüp değil. Okunma yada takip edilme derdi olanların yaptığı bir durum. Daha önceden de söylediğim gibi halledilmesi gereken prosedürler var. Ciddi ses getirecek bir şekilde tanıtımı yapılacak. Başka transferlere ( özellikle 6/8 numara) odaklanmanızı tavsiye ederim. Saygılar.

Kime gore kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt