Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor'un sözleşme şartları iyi de, Emre Akbaba'nın sözleşme şartlı ne olacak? Kendin kadar büyük bir takımda oyuncu kendini ispat etmişse öyle bir sözleşme yaparsın. Alanyaspor gibi köy takımlarında iyi oynadı diye bir oyuncuya boru gibi sözleşme yapamazsın. Ve ya kasımpaşa nın forvetine 2 milyonun üstünde maaş bağlayamazsın. Dursun'dan ne farkınız var sizin?

Sırf sağ bek pozisyonuna yaklaşık 5m euro bağlamışlar 3 oyuncunun toplamı. Yedeği 1.5 milyon euro, yedeğin yedeği 1 milyon euro alıyor. Valla ben Dursun'dan pek bir farkını göremedim bu yönetimin. Maaş bütçesini düşüreceğiz diyorlar ama takımı çöplerle şişirdikçe şişirdiler. Ben bir şeyi düzelttiklerini göremedim bunların finansal olarak.

EA9ZqohXYAEljOi

ağlamış mı başkanımız noluyor :(

emre feghouli'yi kesemez, 2 santrafor alınırsa eğer sol kanatta babel'i de bu sezon özelinde kesebileceğini düşünmüyorum ama çok net iyi bir performans gösterir sonradan girerek, rotasyonlarda, zorunlu durumlarda vs. 8m euroluk opsiyon kullanılır mı? bilmiyorum ancak kullanılmasa dahi gelecek sezon sonu daha ucuza yine alabiliriz Emre'yi. Yani opsiyonun çok olması birşey değiştirmiyor oyuncu ısrar ederse yine gelir oynar bizde. relax

Falcao'ya maaş vericez diye Emreyi 725bine razı etmişiz güzel iş, orta saha da uygun maaşlı genç isim olursa süper olacak

emre feghouli'yi kesemez, 2 santrafor alınırsa eğer sol kanatta babel'i de bu sezon özelinde kesebileceğini düşünmüyorum ama çok net iyi bir performans gösterir sonradan girerek, rotasyonlarda, zorunlu durumlarda vs. 8m euroluk opsiyon kullanılır mı? bilmiyorum ancak kullanılmasa dahi gelecek sezon sonu daha ucuza yine alabiliriz Emre'yi. Yani opsiyonun çok olması birşey değiştirmiyor oyuncu ısrar ederse yine gelir oynar bizde. relax
Babel forvete yakın oynayıp sol kanatta değerlendirebilir. Veya feguli ortaya çekip sağ kanada da konabilir. Ortada da iyi oynuyor feg eğer iyi oynarsa formayı kapar emre. Oynamaması içinde hiçbir neden yok. Nereye geldiğinin ve son şansının olduğunun bilincinde bence.
Bu çocuk ailesinden sıkıntılı tüm problemler de bundan başlıyor doğal olarak. Babası kazaya karışıp hapis yemiş, annesi en son başka biriyle evlendiği ve Emre in konusmadigindan törene katılmadığı haberleri falan çıkmıştı. Terim o yüzden de en buyum şansı diyoruz. Falcao ismi heyecanlandırıyor ama emre ve babel isimleri de küçümseyecek transferler değil.

Mustafa Cengiz: "Emre kardeşim yurt dışında büyümüş. Ona bakarken 1961 yılındaki iş gücü anlaşması ve sonrasındaki anlaşmalar aklıma geliyor. Orada bizim kuşaklarımız var. İlk giden kuşaklar maalesef oranın dilini bilmedi."
Cengiz: "Emre, üçüncü kuşak. Daha sonraki kuşaklar da Türkçeyi öğrenemedi. Bu kuşaklarda bir dil sorunu oluştu. Buna karşı bir savaş veriyorlar ve Emre bu savaşı Avrupa’da kendi çapında gençliğiyle, ruhuyla verdi. Emre şimdi bu savaşı Türkiye’de verecek."
Cengiz: "Türkiye onun yuvası ve Galatasaray artık Emre’nin evi. Biz burada Emre’nin Tanrı vergisi yeteneklerini Galatasaray ve Türk futbolu için en iyi şekilde sahada sergileyeceğine, ölümüne mücadele edeceğine inanıyoruz."

falcaoyu sorun

Emre Mor'un sözleşme şartları iyi de, Emre Akbaba'nın sözleşme şartlı ne olacak? Kendin kadar büyük bir takımda oyuncu kendini ispat etmişse öyle bir sözleşme yaparsın. Alanyaspor gibi köy takımlarında iyi oynadı diye bir oyuncuya boru gibi sözleşme yapamazsın. Ve ya kasımpaşa nın forvetine 2 milyonun üstünde maaş bağlayamazsın. Dursun'dan ne farkınız var sizin?

Sırf sağ bek pozisyonuna yaklaşık 5m euro bağlamışlar 3 oyuncunun toplamı. Yedeği 1.5 milyon euro, yedeğin yedeği 1 milyon euro alıyor. Valla ben Dursun'dan pek bir farkını göremedim bu yönetimin. Maaş bütçesini düşüreceğiz diyorlar ama takımı çöplerle şişirdikçe şişirdiler. Ben bir şeyi düzelttiklerini göremedim bunların finansal olarak.

Belhanda, Feghouli, Gomis, Maicon gibi oyunculara verilen bonservisler ve maaşlar ile şimdikilere bakınca bu yorumu yapmak biraz nankörlük. Gerekli transferler yapılmadı dersen orası ayrı ama maliyet konusunda eleştirmek şu an için acımasızca olmuş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt