Fatih Kaçar
Parçalı Üye
- 9 Ağustos 2010
- 4.712
- 591
- 1.523
8 normal geçen sene adamlar 15 üstü bayıldılar dortmunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fanatik gazetesi için bu kadar uğraşa girmen gözlerimi doldurdu renkdaş.Twitter ve sitesinde böyle bir haber yok.
İnternette aynı cümleyi tarattım yok.
Varsa linkin güzel olur.
Everton forumuyla kardeş forum olma konusundaki görüşmelerimiz başlamıştır.
everton forumunun %15 hissesini alalım admirimEverton forumuyla kardeş forum olma konusundaki görüşmelerimiz başlamıştır.
Babel forvete yakın oynayıp sol kanatta değerlendirebilir. Veya feguli ortaya çekip sağ kanada da konabilir. Ortada da iyi oynuyor feg eğer iyi oynarsa formayı kapar emre. Oynamaması içinde hiçbir neden yok. Nereye geldiğinin ve son şansının olduğunun bilincinde bence.emre feghouli'yi kesemez, 2 santrafor alınırsa eğer sol kanatta babel'i de bu sezon özelinde kesebileceğini düşünmüyorum ama çok net iyi bir performans gösterir sonradan girerek, rotasyonlarda, zorunlu durumlarda vs. 8m euroluk opsiyon kullanılır mı? bilmiyorum ancak kullanılmasa dahi gelecek sezon sonu daha ucuza yine alabiliriz Emre'yi. Yani opsiyonun çok olması birşey değiştirmiyor oyuncu ısrar ederse yine gelir oynar bizde. relax
Liverpool'dan hazzetmediğim için müspet görüyorum.Everton forumuyla kardeş forum olma konusundaki görüşmelerimiz başlamıştır.
Emre Mor'un sözleşme şartları iyi de, Emre Akbaba'nın sözleşme şartlı ne olacak? Kendin kadar büyük bir takımda oyuncu kendini ispat etmişse öyle bir sözleşme yaparsın. Alanyaspor gibi köy takımlarında iyi oynadı diye bir oyuncuya boru gibi sözleşme yapamazsın. Ve ya kasımpaşa nın forvetine 2 milyonun üstünde maaş bağlayamazsın. Dursun'dan ne farkınız var sizin?
Sırf sağ bek pozisyonuna yaklaşık 5m euro bağlamışlar 3 oyuncunun toplamı. Yedeği 1.5 milyon euro, yedeğin yedeği 1 milyon euro alıyor. Valla ben Dursun'dan pek bir farkını göremedim bu yönetimin. Maaş bütçesini düşüreceğiz diyorlar ama takımı çöplerle şişirdikçe şişirdiler. Ben bir şeyi düzelttiklerini göremedim bunların finansal olarak.