Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne uzun zamandan beri salak salak story atmiyor, acaba dohayami uctu?

TRT Spor muhabiri Volkan Kılıç: "Diagne kesin satılacak. Bana gelen bilgi, şu ana kadar oyuncu için 9 milyon € civarında teklifler geldi. Bu teklifler arttırılırsa Diagne hemen satılacak."

Diagne uzun zamandan beri salak salak story atmiyor, acaba dohayami uctu?
indir.webp

Emre'nin videoyu izleyince aklima Falcao'nun geldiğinde yapilacak videoyu düşündüm. Sol taraftan Aslan geliyor sağ taraftanda Kaplan geliyor ve ortada buluşup birbirine bakıyorlar ürkütücü bir şekilde. Sonra kameraya doğru bakıp birlikte kameraya doğru yürümeye başlıyorlar. Kameraya doğru yaklaşırken kamera hafif uzaklaştığında Galatasaray formasıyle birlikte yavaş yavaş Falcao ortaya çıkıyor ve soluna Aslan sağinada Kaplan geliyor. Ortada Radamel "El Tigre" Falcao yazıyor. Bu mizansen oluşurken tabi altyapısına bi hikayede konabilir. Düşünürken bile tüylerim diken diken oldu.

Evet dediğin gibi öyle ama Feghouli'yi ortaya aldığımızı varsayalım, sağ kanatta Emre olsun merkezde Seri ve Belhanda ikilisi hücumda ki üretkenlik konusunda tabi ki çok etken bir rol oynarlar ama savunma da sıkıntı yaşarız. Mariano'nun da savunma da epey zayıf olduğunu ve ilerleyen bir yaşı olduğunu düşünürsek savunma anlamında sıkıntı yaşatır bu durum. 4-3-3 oynadığımız vakit forvet Falcao olursa eğer (belki alamayız birini veya alırız çöp çıkar, sakatlik olur vs)
Ortasaya da defansif yönü daha ağır basan bir 6 numara aldığımızda Feghouli'nin ortaya geçme ihtimali zayıflıyor çünkü Belhanda var elde ve yedek kalırsa problem yaratır, Seri var ve asla yedek oturacak kalibre de bir oyuncu değil. Biraz karmaşık bir durum var yani ortada.
En iyi olan formayı kapar sonuç olarak ama ben yine de Babel ve Feghouli'den direkt formayı almasını zor buluyorum zaman zaman rotasyonlar olacak tabi
hoca sever hücum oyununu bu şekilde bile girsek lige cl hariç ligde sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. belhanda mücadeleci bir adam zaten statik oynamıyor. çakılı oynayacak 6 numara bakmamamız lazım her bölgede iş yapabilecek oyuncularla devam etmeliyiz artık. seve seve her oyuncu git gel yapacak.

Emre Mor hayırlı ve uğurlu olsun .Kendini futbola verirse eminim bize tahmin edilenden değil istenilenden bile çok daha büyük katkı verecektir.Çünkü mental sorunlarını bir kenara bırakırsan Emre Mor yetenek açısından ligin yıldızı olan denilen abdülkadirden en az 2 kat daha yetenekli bir futbolcudur.

CİMBOM AJANS (Ahmet DENİZCİ)
@CMBOMAJANS1
·
37d
Falcaonun yedeği kim olacak. veli yiğit in dediği 2.01 Lik golcumu özgür aytenin dediği Muleka mi yoksa ben Ahmet Denizci nin 16 temmuzda ilk defa benim DUYURDUGUM YAREMCHUK mu.hepside transfer listemizde.ama öncelik YAREMCEUKta.Bakalım hangimiz daha iyi duyumcu gorucez

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Mor maasi ile gelir gelmez sikeci medyaya kapagi takmis aslan parcasi.

Para icin degil basari ve futbol oynamak icin geldiginin kanitidir bu.

Insallah saha icerisinde de sikecilere kapaklari biiir biiir takacaktir.

TRT Spor muhabiri Volkan Kılıç: "Diagne kesin satılacak. Bana gelen bilgi, şu ana kadar oyuncu için 9 milyon € civarında teklifler geldi. Bu teklifler arttırılırsa Diagne hemen satılacak."

birsey bildigi yok, satilinca teklif cikti hemen satildi diyecek.

Emre'nin videoyu izleyince aklima Falcao'nun geldiğinde yapilacak videoyu düşündüm. Sol taraftan Aslan geliyor sağ taraftanda Kaplan geliyor ve ortada buluşup birbirine bakıyorlar ürkütücü bir şekilde. Sonra kameraya doğru bakıp birlikte kameraya doğru yürümeye başlıyorlar. Kameraya doğru yaklaşırken kamera hafif uzaklaştığında Galatasaray formasıyle birlikte yavaş yavaş Falcao ortaya çıkıyor ve soluna Aslan sağinada Kaplan geliyor. Ortada Radamel "El Tigre" Falcao yazıyor. Bu mizansen oluşurken tabi altyapısına bi hikayede konabilir. Düşünürken bile tüylerim diken diken oldu.
o gelirse videosunu steven spilgerde çektirmek lazım anca o tarz bir videa yakışır el tigreye

CİMBOM AJANS (Ahmet DENİZCİ)
@CMBOMAJANS1
·
37d
Falcaonun yedeği kim olacak. veli yiğit in dediği 2.01 Lik golcumu özgür aytenin dediği Muleka mi yoksa ben Ahmet Denizci nin 16 temmuzda ilk defa benim DUYURDUGUM YAREMCHUK mu.hepside transfer listemizde.ama öncelik YAREMCEUKta.Bakalım hangimiz daha iyi duyumcu gorucez

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Caps Lock kullanmayı öğrenmiş sonunda biraz.

Arkadaslar tam net bilgisi olan varsa bir soru sorucam. Örnegin seneye seriyi aldik 19m Euroya diyelim. Bu odemeyi 3 yillik esit taksitte sozlesmeli olarak yaparsak seneye ki ffp ye 19 mu yansiyor yoksa 19/3 mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt