- 1 Mayıs 2018
- 57.965
- 48.731
- 3.873
Diagne uzun zamandan beri salak salak story atmiyor, acaba dohayami uctu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şükrü Hanedar Fransada mıŞükrü hala dönmedi.
Ahmet Bulut'un 2+1 dairesi varmış, onunla ev arkadaşı oldu sanırım.
Akaşama doğru bi maraba çalar görürsünüzDiagne uzun zamandan beri salak salak story atmiyor, acaba dohayami uctu?
Klasik 8 gömleğim az gelir diye 10 daha koydum.Neden 18
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diagne uzun zamandan beri salak salak story atmiyor, acaba dohayami uctu?
Ortak bir paidede bulusuyoruz Everton ile: asla Türkiye‘den topcu alinmamaliEverton forumuyla kardeş forum olma konusundaki görüşmelerimiz başlamıştır.
hoca sever hücum oyununu bu şekilde bile girsek lige cl hariç ligde sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. belhanda mücadeleci bir adam zaten statik oynamıyor. çakılı oynayacak 6 numara bakmamamız lazım her bölgede iş yapabilecek oyuncularla devam etmeliyiz artık. seve seve her oyuncu git gel yapacak.Evet dediğin gibi öyle ama Feghouli'yi ortaya aldığımızı varsayalım, sağ kanatta Emre olsun merkezde Seri ve Belhanda ikilisi hücumda ki üretkenlik konusunda tabi ki çok etken bir rol oynarlar ama savunma da sıkıntı yaşarız. Mariano'nun da savunma da epey zayıf olduğunu ve ilerleyen bir yaşı olduğunu düşünürsek savunma anlamında sıkıntı yaşatır bu durum. 4-3-3 oynadığımız vakit forvet Falcao olursa eğer (belki alamayız birini veya alırız çöp çıkar, sakatlik olur vs)
Ortasaya da defansif yönü daha ağır basan bir 6 numara aldığımızda Feghouli'nin ortaya geçme ihtimali zayıflıyor çünkü Belhanda var elde ve yedek kalırsa problem yaratır, Seri var ve asla yedek oturacak kalibre de bir oyuncu değil. Biraz karmaşık bir durum var yani ortada.
En iyi olan formayı kapar sonuç olarak ama ben yine de Babel ve Feghouli'den direkt formayı almasını zor buluyorum zaman zaman rotasyonlar olacak tabi

Falcaonun yedeği kim olacak. veli yiğit in dediği 2.01 Lik golcumu
özgür aytenin dediği Muleka mi yoksa ben Ahmet Denizci nin 16 temmuzda ilk defa benim DUYURDUGUM YAREMCHUK mu.hepside transfer listemizde.ama öncelik YAREMCEUKta.Bakalım hangimiz daha iyi duyumcu gorucez
TRT Spor muhabiri Volkan Kılıç: "Diagne kesin satılacak. Bana gelen bilgi, şu ana kadar oyuncu için 9 milyon € civarında teklifler geldi. Bu teklifler arttırılırsa Diagne hemen satılacak."
o gelirse videosunu steven spilgerde çektirmek lazım anca o tarz bir videa yakışır el tigreyeEmre'nin videoyu izleyince aklima Falcao'nun geldiğinde yapilacak videoyu düşündüm. Sol taraftan Aslan geliyor sağ taraftanda Kaplan geliyor ve ortada buluşup birbirine bakıyorlar ürkütücü bir şekilde. Sonra kameraya doğru bakıp birlikte kameraya doğru yürümeye başlıyorlar. Kameraya doğru yaklaşırken kamera hafif uzaklaştığında Galatasaray formasıyle birlikte yavaş yavaş Falcao ortaya çıkıyor ve soluna Aslan sağinada Kaplan geliyor. Ortada Radamel "El Tigre" Falcao yazıyor. Bu mizansen oluşurken tabi altyapısına bi hikayede konabilir. Düşünürken bile tüylerim diken diken oldu.
CİMBOM AJANS (Ahmet DENİZCİ)
@CMBOMAJANS1
·
37d
Falcaonun yedeği kim olacak. veli yiğit in dediği 2.01 Lik golcumu
özgür aytenin dediği Muleka mi yoksa ben Ahmet Denizci nin 16 temmuzda ilk defa benim DUYURDUGUM YAREMCHUK mu.hepside transfer listemizde.ama öncelik YAREMCEUKta.Bakalım hangimiz daha iyi duyumcu gorucez
SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi