Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Belhanda yerine daha seri tipinde bir oyuncu olsa daha iyi olur ama FT‘nin gönlü olsun, ne diyelim.Efsane takım olucaz dehşetül vahşet
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda yerine daha seri tipinde bir oyuncu olsa daha iyi olur ama FT‘nin gönlü olsun, ne diyelim.Efsane takım olucaz dehşetül vahşet
![]()
Keyif benim göbek adım renkdas.Üstad hayattan nadir de olsa keyif aldığın anlar oluyor mu hiç?
Buda dogru bir soru. FFP yi tam incelemek lazim bence kulup biliyordur gerci mutlaka.abi benim anlamadığım şu madem zorunlu alma opsiyonu o seneye yansıyorsa neden 19/3 direkt yansıyor
Avci ile sorunlar olmustu diye duydum.Başakşehir'de sakattı oynatılmadı..
nedir bu belhanda sevmezliği sinirinden dolayı mı sadeceBelhanda yerine daha seri tipinde bir oyuncu olsa daha iyi olur ama FT‘nin gönlü olsun, ne diyelim.
Ya Murat ben Falcao meselesinin olup olmamasına takılmıyorum.Bence olmaz ama bu şahsi düşünce.Forumda bize garip diyenler çok farklı değiller bizden.Bak örnek vereyim; Ligue 1 Türkçe hesabından haber bekliyorlar.Geçen sene o hesap E.Akbaba fenerde diyince herkes ağız birliği etmişçesine hesabı kolpacı ilan etti.Bu sene ise adamlardan medet umuyorlar.Fatih, ben, kaan herhal.
inşallah gelir rengim açıkçası bende çok inanıyorum bu transfereŞimdiden engelleyebilir çünkü Falcao gelecek.
tamamda 3 yillik odeme planiyla 2020-21 sezonunda 19/3 odemeyi taahüt etmis oluyoruz.
kolombiya gazeteleri cin diyor.Niye bu kadar gaza geldin yaşını falan kattın bir anda çine gidecek olsa 20 gün önce giderdi
Emre'nin videoyu izleyince aklima Falcao'nun geldiğinde yapilacak videoyu düşündüm. Sol taraftan Aslan geliyor sağ taraftanda Kaplan geliyor ve ortada buluşup birbirine bakıyorlar ürkütücü bir şekilde. Sonra kameraya doğru bakıp birlikte kameraya doğru yürümeye başlıyorlar. Kameraya doğru yaklaşırken kamera hafif uzaklaştığında Galatasaray formasıyle birlikte yavaş yavaş Falcao ortaya çıkıyor ve soluna Aslan sağinada Kaplan geliyor. Ortada Radamel "El Tigre" Falcao yazıyor. Bu mizansen oluşurken tabi altyapısına bi hikayede konabilir. Düşünürken bile tüylerim diken diken oldu.
eminim şuan çok üzgünlerdir demi renktaşArkadaşlar Everton forumlarında Diagne'nin Arabistan'a satıldığı bilgisine ulaştım