Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane takım olucaz dehşetül vahşet

1766956_Galatasaray_SK.jpg
Belhanda yerine daha seri tipinde bir oyuncu olsa daha iyi olur ama FT‘nin gönlü olsun, ne diyelim.

Muslera
Marcao
Luyindama
Mariano
Linnes
Nagatomo
Donk
Seri
Belhanda
Babel
Feghouli
Onyekuru
Falcao
Yabancı orta saha

14 yabancımız şu şekilde olur

Ozornwafor kiralık gider, Diagne ve Mitroglou ile de yollar ayrılır.

Fatih, ben, kaan herhal.
Ya Murat ben Falcao meselesinin olup olmamasına takılmıyorum.Bence olmaz ama bu şahsi düşünce.Forumda bize garip diyenler çok farklı değiller bizden.Bak örnek vereyim; Ligue 1 Türkçe hesabından haber bekliyorlar.Geçen sene o hesap E.Akbaba fenerde diyince herkes ağız birliği etmişçesine hesabı kolpacı ilan etti.Bu sene ise adamlardan medet umuyorlar.

Anlayacağın forumda illa ki olumlu haber konuşulacak,olumsuz haber verenler ya sahtekar ya kolpacı.

tamamda 3 yillik odeme planiyla 2020-21 sezonunda 19/3 odemeyi taahüt etmis oluyoruz.

Tamam da mevzu senin kasandan o an çıkacak para değilki orada, sen 19 m euro vermeyi taahhüt edip oyuncunun tüm haklarına sahip oluyorsun, o parayı ödemek zorundasın dolayısıyla bu para kasandan çıkacak demektir.

Hiç bir zaman al-sat olaylarında ödeme planına bakılmaz, ödeme planı yıllık bilançolardaki kar-zarar dengesini etkiler sadece.

Emre'nin videoyu izleyince aklima Falcao'nun geldiğinde yapilacak videoyu düşündüm. Sol taraftan Aslan geliyor sağ taraftanda Kaplan geliyor ve ortada buluşup birbirine bakıyorlar ürkütücü bir şekilde. Sonra kameraya doğru bakıp birlikte kameraya doğru yürümeye başlıyorlar. Kameraya doğru yaklaşırken kamera hafif uzaklaştığında Galatasaray formasıyle birlikte yavaş yavaş Falcao ortaya çıkıyor ve soluna Aslan sağinada Kaplan geliyor. Ortada Radamel "El Tigre" Falcao yazıyor. Bu mizansen oluşurken tabi altyapısına bi hikayede konabilir. Düşünürken bile tüylerim diken diken oldu.

1564745480741.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt