Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanginci tayfa vol 2:

Simdi biz Diagneyi sattik
Son gune kadar Falcao diye yonetim ugras verdi. Ve transferin son gunu Abdurun aciklamasi: haftalardır 2 saat uykuyla kaldik, baskanin hanimi Mustafa baskani eve sokmadi ve baskan 2 hafta bizim evde kaldi. Falcao ya cok tesekkur ediyorum, Monacoyada tesekkur ediyorum. Elimizde Mitroglu var. Yine sampiyon olacagiz.

Ve kapanış
Eğer haftaya bu iş olmazsa hiç üstelemeye gerek yok üzülen biz oluruz.15 gündür falcao ile yatıp kalıyoruz sneijderi bile 20 gün bekledik

TS cok iyi calisiyor valla sürekli yeni isimler geciyor forvete, adamlar bakiyor durum olumsuz tak diye yeni aday buluyorlar.

Bizimkiler acemi asik gibi 3 aydir ayni adamin pesinde kosuyorlar. Yeryüzünde baska „kiz“ yok sanki.

@Sergen Zeren reis şu logonun ustunde subhaneke okuyup ekmek kırma ısını bırde cagnede denesene. emre mor konusunda 3 dk de etkısını gösterdi.
bi el atıver su olaya artık reis.

Oha yav Kadir Doğulu, Falcao'ya aşırı benziyor Pana maçına Arena'ya davet edelim heyecan olur

luPsxA.jpg

KjLvEt.jpg

YtRtft.jpg

Oy9qIm.jpg

Gay misin?

Trabzon başkanı harika yöneticilik yapıyor bir isme hiç bağlı kalmadı.Medyada çıktı olmazsa olmadı hemen başka bir isim çıkıyor.Kulübü zora sokmadan bir sürü alternatifi var biri olmayınca diğerine geçiyor keşke biz de böyle olsak

Emre Mor'un adı geçtiğinde söylemiştim ucuza bırakmayacaklarını...

Sonuçta şu ana kadar bonservisine 23 milyon € yatırılan birini kimse öyle sonradan pay ile falan bedavaya bırakmaz.

Kiralama ücreti bile kopardı adamlar. Herkes bizim gibi değil oyuncusunu mutlak göndermesi gerekirken bile mutlaka 3-5 bir şey koparıyorlar.

8 milyon € şu an bizim için lüks hele Emre gibi bir kumara bu parayı yatırmamız bence zor.

Ha müthiş bir performans sergilen tekrardan piyasası oluşursa o zaman işler değişebilir.

Açıklanan satın alma opsiyonu yüzünden transfere doğru düzgün sevinemedim. 5-6 milyon € anlaşsak güzel olurdu.

Maaşı çok makul en azından bu da bir şeydir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt