Mehmet Fırat
Kırmızı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 1.268
- 851
- 658
İlk 2 gole sevinmekten son gole mecali kalmayanlar burda mı?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pis sövecem artık yeter. @Radamel Falcao
Adminler de ceza alıyor mu böyle bir durumda ?pis sövecem artık yeter. @Radamel Falcao
:cimbom::cimbom:Ekli dosyayı görüntüle 53533
Orta sahada kan çıkartacak bi 6 no istiyorum.
Sene sonu başarı gelmezse o zaman da tuttuğunu alıp geldi bunun gibi kötü başkan yok denmeye başlanır.Trabzon başkanı harika yöneticilik yapıyor bir isme hiç bağlı kalmadı.Medyada çıktı olmazsa olmadı hemen başka bir isim çıkıyor.Kulübü zora sokmadan bir sürü alternatifi var biri olmayınca diğerine geçiyor keşke biz de böyle olsak
Yarın maçta gereksiz ortam oluşacak bütün stad falcao diye inleyecek bakalım maç sonu yönetim den açıklama gelecek mi..
Bu durum seni üzer mi bilmiyorum ama değilim renktaş Falçao beklerken deliren bir Galatasaray taraftarıyımGay misin?
Hakikaten gereksiz bir hareket olur öyle bir şey yaparlarsaYarın maçta gereksiz ortam oluşacak bütün stad falcao diye inleyecek bakalım maç sonu yönetim den açıklama gelecek mi..
almışlığı vardır geçmişte ama çok sık yasanan bir durum değil.Adminler de ceza alıyor mu böyle bir durumda ?
Malum demokrasi eşitlik bunu gerektirir![]()
ilk ofsayt golde komşu başak şampiyon lan diye diye bağırmıştı başşağın golünden sonra neyse ilk ofsayt golde gördün mü lan 6222 çocuğu kim şampiyon diye bağırdım.2. ofsayt golde klavyeyi kırdım 3. golde sap gibi sevindim mecal kalmamıştıEkli dosyayı görüntüle 53533