Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaynak paylaştım bir haber sitesi fransızcanız varsa çevirin arkadaşlar.Her olumsuz habere şöyle yaklaşmayın artık çocuk musunuz yav
Twitterda böyle çok haber olduğu için öyle söyledim. Kaynağı sonradan gördüm Her olumsuz habere böyle yaklaşmak gayet normal artık adını hiç duymadığımız 100-200 takipçili yabancı ülkelerin ertem şenerleri asılsız haber verip herkesin modunu düşürüyor en yakın örnek seri transferi öyle yaklaşılmanın nedeni bu

EA9zW7hX4AEVOeb

geçmiş olsun

Falcao işi yatar,bakınız;asamoah.Adamlar oyalamak ve bırakmamak için ayak yapıyorlar.

Zaten Falcao yaşlıydı. Boşuna koştuk 1 aydır peşinden, Diagne giderse koca sezona yine tek forvet ile başlıyoruz. :(

Abdürrahim Albayrak'ın Diagne değerini bulursa satabiliriz.İlla satılacak diye bi kural yok açıklamasıyla benzer.Bi strateji bence.

Direkt olarak kulüp yetkilisi paylaştı, bizden iyi bir teklif falan çıkmaz 3 milyon euro için de bu triplere gireceklerini sanmıyorum.

Kısacası beklemeyin Falcao falan artık.
valla seve seve verecekler o kadar ima ettiler ilgileniyoruz dediler yiyorsa vermesinler falcao olumsuz sonuçlanırsa öyle bir infaal olurki aman Allahım gözümün önüne bile getiremiyorum

Falcao konusu da böylece kapanmış oldu.

Şu dakikadan sonra kimse topcusunu vermez, adem büyük ve mitroglou ile çıkarız artık ŞL’ye. Ön libero da xelcuk

Vizyonsuz beceriksiz herifler!

Direkt olarak kulüp yetkilisi paylaştı, bizden iyi bir teklif falan çıkmaz 3 milyon euro için de bu triplere gireceklerini sanmıyorum.

Olur mu öyle şey birazdan parlak kafalının biri gelir inanmayın her habere futbolcusunun değerini düşürmemek için yapıyor para koparmak istiyor der buradaki tüm polyannalar da aaa eveett ❤️ diyip birbirine sarılırlar

Twitterda böyle çok haber olduğu için öyle söyledim. Kaynağı sonradan gördüm Her olumsuz habere böyle yaklaşmak gayet normal artık adını hiç duymadığımız 100-200 takipçili yabancı ülkelerin ertem şenerleri asılsız haber verip herkesin modunu düşürüyor en yakın örnek seri transferi öyle yaklaşılmanın nedeni bu
Anladım yok sizin için demedim genel böyle davranılıyor dün geceden beri.Olumsuz olursa olur yapacak bir şey yok.Sizi hedef göstermedim yanlış anlamayın

Allah dan adminsin. Yoksa kuş ilan edip afaroz ederlerdi seni burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt