Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 istiyor
Twitterda böyle çok haber olduğu için öyle söyledim. Kaynağı sonradan gördüm Her olumsuz habere böyle yaklaşmak gayet normal artık adını hiç duymadığımız 100-200 takipçili yabancı ülkelerin ertem şenerleri asılsız haber verip herkesin modunu düşürüyor en yakın örnek seri transferi öyle yaklaşılmanın nedeni bukaynak paylaştım bir haber sitesi fransızcanız varsa çevirin arkadaşlar.Her olumsuz habere şöyle yaklaşmayın artık çocuk musunuz yav
valla seve seve verecekler o kadar ima ettiler ilgileniyoruz dediler yiyorsa vermesinler falcao olumsuz sonuçlanırsa öyle bir infaal olurki aman Allahım gözümün önüne bile getiremiyorumDirekt olarak kulüp yetkilisi paylaştı, bizden iyi bir teklif falan çıkmaz 3 milyon euro için de bu triplere gireceklerini sanmıyorum.
Kısacası beklemeyin Falcao falan artık.
Olur mu öyle şey birazdan parlak kafalının biri gelir inanmayın her habere futbolcusunun değerini düşürmemek için yapıyor para koparmak istiyor der buradaki tüm polyannalar da aaa eveettDirekt olarak kulüp yetkilisi paylaştı, bizden iyi bir teklif falan çıkmaz 3 milyon euro için de bu triplere gireceklerini sanmıyorum.
Anladım yok sizin için demedim genel böyle davranılıyor dün geceden beri.Olumsuz olursa olur yapacak bir şey yok.Sizi hedef göstermedim yanlış anlamayınTwitterda böyle çok haber olduğu için öyle söyledim. Kaynağı sonradan gördüm Her olumsuz habere böyle yaklaşmak gayet normal artık adını hiç duymadığımız 100-200 takipçili yabancı ülkelerin ertem şenerleri asılsız haber verip herkesin modunu düşürüyor en yakın örnek seri transferi öyle yaklaşılmanın nedeni bu
Allah dan adminsin. Yoksa kuş ilan edip afaroz ederlerdi seni buradaDirekt olarak kulüp yetkilisi paylaştı, bizden iyi bir teklif falan çıkmaz 3 milyon euro için de bu triplere gireceklerini sanmıyorum.