Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vardır alternatifi, düşünmüşlerdir nasılsa. çok da moral bozmamak lazım

Bu GS muhabirleri ne yapıyor ya?Dünyada gördüğüm en beceriksiz topluluk.Her haber yurtdışı kaynaklı.Gereksiz insan görünce gs muhabiri yapıyorlar galiba başka bi açıklaması olamaz

Hayırlısı olmuş konuşulan paralar bizi aşar, satabileceğimiz oyunculara yatırım yapalım.

umarım yarınki maçta salak salak tezahuratlar olmaz durduk yere rezil olmayalım

adam fransa basınından çeviri yapıp tweet atıyor diyor yalan haber yapma babacım beyniniz yanmış hadi ya

Beklentiyi yüksek tutan bizi gazlayan yönetimdi
Bu kadar iletisimi bozuk yonetim gormedim. Cik zor transfer ugrasiyoruz ama alternatiflerimiz de hazir illa falkao olacak diye brsey yok de yav

Millet sabah aksam haliyle falkao ile yatip kalktı.

Transfer dönemlerinde basin aracılığıyla kamuoyunu saglikli bir sekilde bilgilendirmek lazim özellikle boyle buyuk transfer girişimlerinde

Bu is olmazsa hayal kırıklığı buyuk olacak dalga malzemeside olacagiz

Ne yapin edin ses getirecek bir golcu alin yeter Yahu

bi de cidden falcaonun bonservissiz gelicegine inanan vardı şaka gibi az bir şey mantıklı düşünsen bunun olmayacagını görürdün adam sana falcaoyu niye versin bonservissiz şakamısınız

haydi geçmiş olsun arkadaşlar. ama uzamasından böyle olacağı belliydi. kendi adıma konuşayım, o kadar kahrolmadım. bizim genç dinamik bir golcüye ihtiyacımız var. samatta bile yaşlı bana göre. ilerde para kazanacağımız 21-22 yaşında bir forvet lazım bize. ne yalan söyleyeyim vedatı alsaymışız en azından babeli kanatta kendi yerinde daha çok görürdük ama bundan sonrası geçen senenin kopyası gibi olacak bu gidişle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt