Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'nun telefon kızlarının eline de düşmüş olabilir beyler unutmayalım

Gerçekten umut fakirin ekmeği diye boşa dememişler. :asd: Bu arada Monaco başkan yardımcısının yaptığı açıklama yabancı basında çıktı mı? Umarım gelir ya Falcao,çok ümit ettik.

Hemen @Radamel Falcao ya soralım. Beğendin gözüküyor. Ayrıca Muslera'yı da takibe almışsın. ? Buyurun söz sizde sevgili Radamelciğim :)

Lalesi ben özet geçmedim, çevirilmiş öteti paylaştım. O yazının çevirisini merak eden bir kaç arkadaş vardır düşüncesiyle. Hoşuna gitmediyse okuma kardeşim. temizleyin lan bunu..
Hoşafı senden önce o zaten binlerce kez yazıldı.Sanki çeviri yapıp özet çıkarmışsın gibi artistliğin kime. Götürün bunu çukura düşürün lan.

Muslerayı sımdıye kadar takıp etmemesı garipti zaten

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan

her insanın bir tahammül sınırı var ve ben o sınıra çok yaklaştım
giphy.gif

Yönetimin Falcao'yu yalanlama şansı yok. Her yerden duyuldu hiç ilgilenmedik deseler daha kötü açık açık yalan söylemiş olurlar. Taraftarın acil ayaklanıp yönetimi baskı altına alması lazım. Galatasaray'da rahatı bulan salıyor. Falcao ile ilgileniyor dediler kimse ses çıkarmadı süreci takip etmek için. Artık oyuncunun ismi geçtiği anda yönetime saldırmamız lazım. Bunlar hep gevşek hareket ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt