- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Soso erken döndü.Türüç kazığı girmedi.Falcao geliyor Diagne gidiyor.Akşamüstü,yangınımıza itfaiye yetişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reportladım
Kendisi teyit edebilir cidden onun hesabı.Keramettin abi degildir ya surekli salliyor o hesap. Telefondan giriyorum yazi buyukse kusura bakmayin, kucultebilirsiniz. Edit yaparak
divock origi
rizespor'la 1+3 yıllığına anlaşan top tepici.
anlaşmanın ilk yılı opsiyonmuş. origi rize'de mutlu olursa 3 yıl daha takımda kalacakmış.
30.07.2019 20:14srfydn
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
diagne kalsın diyosunYıllardır hep söylerim ; Fatih Terim aşısı olan her futbolcunun mental,fiziki ve kalite anlamında 180 derece değişimi söz konusudur...Soso'da bu aşıyı geçen yıl aldı zaten...
bi de bu kadar basit yazmısyunusa 5vercek enayiyi nerden bulacaz
bence de onun hesabı değil baya sallıyor çunkü ekşide.Güya falcao dün istanbulda olacaktı öyle yazmış ekşiyeKeramettin abi degildir ya surekli salliyor o hesap. Telefondan giriyorum yazi buyukse kusura bakmayin, kucultebilirsiniz. Edit yaparak
divock origi
rizespor'la 1+3 yıllığına anlaşan top tepici.
anlaşmanın ilk yılı opsiyonmuş. origi rize'de mutlu olursa 3 yıl daha takımda kalacakmış.
30.07.2019 20:14srfydn
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Denizi istesek direk bize gelirdi zaten emreyı aldıgımız icin almadık diyebilirizEmre Mor bu yüzden çok önemliydi işte. Alamasak şuan Deniz için fenerle sidik yarıştıracaktık