Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.273
- 39.494
- 3.993
Deniz ağır oyuncu ağır bize gelse herkes soverdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 milyona almışlar Türüç'ü. 2 milyona bize gelsede söverdim. Bir kere büyük takım oyuncusu değil bu adam tek yaptığı orta açmak ne şut var ne çalım var ne hız var ne geriye yardım eder. Çok iyi oldu 1.6 milyon yıllık,2 milyon bonservis bonuslarla falan bunlara daha ilk yıldan 4 milyona mal oldu.
3,5 milyon bonservis
Kap acıklaması yaparlarsa 2 mılyon olarak düzeltiriz yoksa 3.5 dıyecegiz acıklama yapmayana böyle2 milyona almışlar Türüç'ü. 2 milyona bize gelsede söverdim. Bir kere büyük takım oyuncusu değil bu adam tek yaptığı orta açmak ne şut var ne çalım var ne hız var ne geriye yardım eder. Çok iyi oldu 1.6 milyon yıllık,2 milyon bonservis bonuslarla falan bunlara daha ilk yıldan 4 milyona mal oldu.
üzüntüden ne yaptığımızı biliyor muyuzCalım yedık arkadaslar neden mutlusunuz???
Kap acıklaması yaparlarsa 2 mılyon olarak düzeltiriz yoksa 3.5 dıyecegiz acıklama yapmayana böyle
2 milyonmuş
Garry'e bakmak yok artık hep ileriyeAidiyet falan boş işler hocam bence futbolcularda. Baksana Garry'e.![]()
O zaman 3.5Yapmayacaklar tabi

O zaman 3.5![]()