Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hqdefault.jpg
hahaha bak yine hatırladım :asd::asd:

2 milyona almışlar Türüç'ü. 2 milyona bize gelsede söverdim. Bir kere büyük takım oyuncusu değil bu adam tek yaptığı orta açmak ne şut var ne çalım var ne hız var ne geriye yardım eder. Çok iyi oldu 1.6 milyon yıllık,2 milyon bonservis bonuslarla falan bunlara daha ilk yıldan 4 milyona mal oldu.

Bu fb harbi akılsız ya muriçle türüçe takastaki futbolcuları da ekle 10 m euro bayıldılar en az biz falcao transfer sürecini kötü yönettiler diye yangına bağlıyoruz bizde olsa bu transferler asmıştık yönetimi

2 milyona almışlar Türüç'ü. 2 milyona bize gelsede söverdim. Bir kere büyük takım oyuncusu değil bu adam tek yaptığı orta açmak ne şut var ne çalım var ne hız var ne geriye yardım eder. Çok iyi oldu 1.6 milyon yıllık,2 milyon bonservis bonuslarla falan bunlara daha ilk yıldan 4 milyona mal oldu.

3,5 milyon bonservis

Kap acıklaması yaparlarsa 2 mılyon olarak düzeltiriz yoksa 3.5 dıyecegiz acıklama yapmayana böyle

Ali koç gibi yönetim bizde olsa 1 seneye kalmaz istifa ettirirdik. Adam dursun’dan bile beter çıktı. fener camiası vasata alışmış. Beter olsunlar ne diyim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bizim yönetim ligden 3 transfer yapsa sinirden çatlıyorum bunlar geçen seneden beri full ligden oyuncu alıyorlar :D

Açıklamaya inanacak varsa başarılar. Transfer sezonu bitince bunların elde kaldığı iddia edilecek parayı da Deniz'e ekleyin işte :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt