Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao icin guzel haberler birkac gun icinde tekrar gelecek. O konuda musterih olunuz :-)
Tam dogrulatamadim ama bizden birileri yine Monako'ya gitmis bugun ogleden sonra. Ucus listelerine bakan arkadaslar varsa arastirabilirler. Ancak dedigim gibi dogrulatamadim.
Diagne gitti gidiyor, eli kulaginda.
Rahat olunuz :-)

Vasfiden sonra seninde heryerini öpüyorum kral!

Bu herifin büyük takım topçusu olduğu dahi tartışılır hep İngiliz diye oluyor bunlar. Chilwell için de Cityden 50-60 istiyordu Leicester.
Aynen sirf ingiliz futbolcu diye buyuk paralar veriliyor. Dun de demistim 80m ile ne stoperler alinir, Milenkovic, Skriniar, Upamecano, Ibrahima Konate, Ruben Dias aklima gelenler.

Lukaku-Dybala takasi icin de gorusmeler suruyormus.

erol bedir 2 milyona vermez.

Oh ya. Deniz Türünç denilen mal Fener e gitmiş. Kurtulduk. Çok güzel gelişmeler oluyor. Falcao da gelince deme keyfimize.

Garry ilk bize gelmek istedi hocam. Ben ona bakarım. Sonuçta profesyonel adam. Yolu açık olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşte ondan bahsediyorum. Bize gelmek ister ama aidiyet öyle bir şey değil. Senin Galatasaray'a aidiyetin varsa düşman takıma gitmezsin. Profesyonellikte aidiyet aranmaz işte asıl unuttuğumuz şey bu. :)

Ben futbolu ali koctan 100 kat daha iyi bilmiyorsam kendimi ortak kullanıma aciyorum onun başkan benim memur olmamin sebebi ailemizdir.

CİMBOM AJANS (Ahmet DENİZCİ)
· 20 Tem
DENİZ TURUC FB YE DAHA YAKİN CUNKU FB YİLLİK MAASİ DAHA FAZLA VERİYOR DENİZ GS Yİ İSTİYOR FB NİN VERDİGİ MAASİ TALEP EDİYOR BİZDE YUKSELTMİYORUZ SİMDİLİK.FERNANDO YERİNE YAPİLACAK TRANSFER İCİN AYNİ ANDA BİRCOK FUTBOLCUYLA GÖRÜŞÜLÜYOR SARTLARİ TEK TEK DEGERLENDİRİLİYOR

Bu çocuk bunu çok önce atmış yoksa

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emreakbabayı biz 4 milyona aldık. Fbye gitseydi o da eminim 2.5 milyona biterdi. Bize gelince fiyatlar niye 2 katına çıkıyor!?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olay şu , adiler KAP açıklaması yapamadıkları için fiyatları sallıyorlar o kadar . Karşı rakibe de diyor ki gerçek rakamı söyleme, böylelikle kamuoyundaki baskı azaliyor

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The-Man-from-Earth-Holocene-Torrent-800x425.jpeg
İlkinin yanına yaklaşamaz

Sözde Garry ide bedava almışlardı.Bu ali her sattığı ve aldığı oyuncuda numara çevirmiyorsa bende birşey bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt