Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Soso ne igrenc bir takma isim yav nereden buluyorsunuz bunu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao icin guzel haberler birkac gun icinde tekrar gelecek. O konuda musterih olunuz :-)
Tam dogrulatamadim ama bizden birileri yine Monako'ya gitmis bugun ogleden sonra. Ucus listelerine bakan arkadaslar varsa arastirabilirler. Ancak dedigim gibi dogrulatamadim.
Diagne gitti gidiyor, eli kulaginda.
Rahat olunuz :-)
Emreakbabayı biz 4 milyona aldık. Fbye gitseydi o da eminim 2.5 milyona biterdi. Bize gelince fiyatlar niye 2 katına çıkıyor!?
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen sirf ingiliz futbolcu diye buyuk paralar veriliyor. Dun de demistim 80m ile ne stoperler alinir, Milenkovic, Skriniar, Upamecano, Ibrahima Konate, Ruben Dias aklima gelenler.Bu herifin büyük takım topçusu olduğu dahi tartışılır hep İngiliz diye oluyor bunlar. Chilwell için de Cityden 50-60 istiyordu Leicester.
Soso ne igrenc bir takma isim yav nereden buluyorsunuz bunu.
Evt the man from earth ile en iyi 2. film12 angry men
Freudcum, napıyorsunVasfiden sonra seninde heryerini öpüyorum kral!
İşte ondan bahsediyorum. Bize gelmek ister ama aidiyet öyle bir şey değil. Senin Galatasaray'a aidiyetin varsa düşman takıma gitmezsin. Profesyonellikte aidiyet aranmaz işte asıl unuttuğumuz şey bu.Garry ilk bize gelmek istedi hocam. Ben ona bakarım. Sonuçta profesyonel adam. Yolu açık olsun.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DENİZ TURUC FB YE DAHA YAKİN CUNKU FB YİLLİK MAASİ DAHA FAZLA VERİYOR DENİZ GS Yİ İSTİYOR FB NİN VERDİGİ MAASİ TALEP EDİYOR BİZDE YUKSELTMİYORUZ SİMDİLİK.FERNANDO YERİNE YAPİLACAK TRANSFER İCİN AYNİ ANDA BİRCOK FUTBOLCUYLA GÖRÜŞÜLÜYOR SARTLARİ TEK TEK DEGERLENDİRİLİYOR
Olay şu , adiler KAP açıklaması yapamadıkları için fiyatları sallıyorlar o kadar . Karşı rakibe de diyor ki gerçek rakamı söyleme, böylelikle kamuoyundaki baskı azaliyorEmreakbabayı biz 4 milyona aldık. Fbye gitseydi o da eminim 2.5 milyona biterdi. Bize gelince fiyatlar niye 2 katına çıkıyor!?
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tek odada geçen felsefi film önerisi olan var mı?
İlkinin yanına yaklaşamaz
Aynen hocam artık bizden giden adamın her takımda oynayabileceğini düşünerek görüşürüz diyorum. Umrumda değiller pek. Biz bizde olana bakalım.Garry'e bakmak yok artık hep ileriye![]()
Marilyn Monroe mu o?Ben futbolu ali koctan 100 kat daha iyi bilmiyorsam kendimi ortak kullanıma aciyorum onun başkan benim memur olmamin sebebi ailemizdir.
emin ol yolda simit satan simitçi köşedeki ayakabı boyacısı kardeşim tezgahında saat satan zenci reyiz hepsi futbolu ali koçtan 100 kat daha iyi biliyorBen futbolu ali koctan 100 kat daha iyi bilmiyorsam kendimi ortak kullanıma aciyorum onun başkan benim memur olmamin sebebi ailemizdir.