Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.694
- 102.759
- 5.238
sadece okuması yazması olan, duygusal kişiliği gelişmemiş, kadınları cinsel meta olarak gören, futbolcu olmasaydı barlarda fedailik yapacak olan bir 6 numaraya ihtiyacımız var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece okuması yazması olan, duygusal kişiliği gelişmemiş, kadınları cinsel meta olarak gören, futbolcu olmasaydı barlarda fedailik yapacak olan bir 6 numaraya ihtiyacımız var
Matuidi ve Lucas B. (+ Nainggolan) yazıldı.![]()
6 numara icin hala bir isim yazilmadi
Iste asil kritik soru buMarhaba
Monaco Santrafor aldı mı ?

emreye sulandılar banko emre ısrarla gs ve ft dıyınce ulan bız vedat calımı durduk yere rövanşı kendı elımızle vermeyelım dedıler.Her iddasina varim bu koc denen sözde vizyoner özde varos Emre Mor'a da sulandi ama alamadilar![]()
The Sunset Limited
şeytanın avukatını ızle odada degıl ama güzelBunu izledim. Hatta 2.si de çıktı ama 2. filmde batırmışlar her şeyi.
Falcao buyursun gelsin ama son orta saha 24 yaş altı olsun istiyorum.
Sen direk the man from earth ü tarif etmişsin. Büyük ihtimal izledin benzerini arıyorsun![]()
Fransızcası olan varsa Diagne'yi Monaco'ya pazarlamayı planlıyorum.Marhaba
Monaco Santrafor aldı mı ?
Koç'um dünya devlerine layık bir kadro kurdu. Umarım fark yemeyiz ligde.Fenerin manyak bir kadro kurdugu konusunda mutabikmiyiz? Adamlar Reale sahayi dar etti. Daha ne olsun
Bu fb harbi akılsız ya muriçle türüçe takastaki futbolcuları da ekle 10 m euro bayıldılar en az biz falcao transfer sürecini kötü yönettiler diye yangına bağlıyoruz bizde olsa bu transferler asmıştık yönetimi
Fb başlı başına komedi renktaş.Yönetimi ayrı komedi taraftarı ayrı komedi oyuncularını hiç saymıyorumFb nin orta saha komedi yav hepsini topla bi Seri etmiyor