Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A giant pie has been revealed as Wigan Athletic's new mascot for the upcoming 2019-2020 season.

1564769973964.webp

u şekilde devam edersek ligde 34 maçta 0 gol ile guinesse gireriz, ciddiyim hiç bir maçta gol atma şansımız yok. Bırakın şampiyonluğa oynamayı küme bile düşebiliriz.

Boyd: beklentiler boşa bence, sahada silindi gitti teknik falan yok bu adamda.

Oğuzhan: Futbol hayatını bitirdiğini tescilledi, yine sapıkça absurtçe paslar yine sahada olmayan bir oğuzhan. Bende hayatımda bir sezon iyi oynayıp, kumaşı iyi bir oyuncu olarak tanınıp ekmeğini yiyip ertesi 3-5 yıl sahada yatmak isterdim çok sanslı.

Caner: Yine herzaman ki Caner, yine atağa çıkarken ileriye vur babam vur nereye giderse.

Quaresma: Ne yaptı hiç bilmiyorum. Hatta ileride yapması gerekeni bizim ceza sahamıza doğru yaptı, topu rakipten kurtarmaya calısarak kendi eksininde havalandırdı topu sürerek varın artık siz düşünün bu arkadaşın düştüğü durumu.

Erdem: Genç diye umutluydum hatta gençlere öncelik verilmesi taraftarıyım ama bu arakdaş sıfır yetenek, vitaminsiz. Helal olsun A takıma yükselmek herkesin harcı değil.

Burak: Adını sadece maç başlamadan önce ekrana gelen maç kadrosunda okudum, sonra hiç duymadım.
Defans zaten her an panik yapabilecek gibi maalesef, ara ara yaşandı bu...

:oops: :oops: :oops: :asd::asd:

Güzel filmdir o da. İzledim daha önce. Ben de 1 2 tavsiye vereyim o zaman bu tarz filmleri sevenlere.

Inherit the Wind (Mutlaka izleyin izlettirin)
Judgment at Nuremberg (Baya uzunca bir film ancak ara ara gelen tiratlarla tempo bir anda yükseliyor ve film sonuna kadar böyle gidiyor)
Exam (Muhteşem)

Ekstra olarak :

The Professor and the Madman (Muhteşem oyunculuklar, muhteşem konu ve 1800lerin İngiltere'si birleşince bir şaheser çıkmış ortaya. Özellikle Sean Penn'in kariyerine altın yaldızlı bir rütbe daha eklediği bir film olmuş)

Ekstra 2: Hayattan soğumak ve bus bus bunalmak istiyorsanız 127 Hours ve Buried izleyebilirsiniz. Özellikle Buried tek mekan filmi konseptini bir adım daha öteye taşıyan bir film. Bütün film toprağın altındaki bir tabutta geçiyor.

Monaco Başkanı Oleg Petrov, “Eğer büyük bir teklif gelmezse, takımda kalır. Bizim kaptanımız ve en iyi oyuncularımızdan bir tanesi sadece Galatasaray değil, birçok kulüp Falcao ile ilgileniyor. ” dedi. (fanatik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt