- 23 Ocak 2019
- 25.698
- 33.405
- 2.273
bu paylasımdan kolarov gelecek anlamıs fblıler??
Roma sık sık sosyal medyadan taraftarla futbolcuların etkileşimlerini paylaşan bir kulüp. Justin Kluivert'da mı gidiyor o zaman?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu paylasımdan kolarov gelecek anlamıs fblıler??

Gazişehir,denizli,rize falan bakalim kimleri alacak.rakiplerine de bagli o iş.Bu sezon kümede kalmayi garantilediler diyebilir miyiz
mecburen tüm piyasayi tarayip en uygun adami almak zorundalar. seri belhanda donk orta sahasi fenerin tüm orta sahasindan daha iyibu vesileyle bişiler öğrendiler bizimkiler reis. inş. kalıcı bi alışkanlık olur. bakarsın bigün hoca td likten baska bı konuma gelir o konuda da muthıs bı tecrube oldu bu ödül gibi ceza dediğim ceza
Her şeyleri yalan dolan. Birde şeffaf olacağız diyorlardı. Vedat transferinde de ne katakulliler döndü. Aynı zamanda rodrigez transferi.Ha bide bu şikeciler Türüçü 2 ye almışlar haDünya üzerinde buna inanan herhangi bir insan demiyorum canlı veya cansız varlık varmıdır acaba
bullshitBence hakan çok net belhandadan daha çok katkı verir.hakan belhandanın iyi yaptığı herşeyi yapar.Ama mesela abuk subuk pas hatası yapmaz.kırmızı kart cebinde gezmez.Şut özürlü değildir.Balon orta yapmaz.
belhanda mı hakan mı dersen 1000 defa hakan derim.
italyada oynamakla bizim bu beş para etmez ligde oynamak arasında çok ciddi fark var.
evet belhandanın yerine tabiki hakan ilk tercihim olmaz.Daha farklı tarzda bir oyuncu isterim.
yahu zaten biz hakanı alamayız.
Zaten kolarovun her yeri kolarov olsa ne olur bizim ligde yıldız defanslarla değil yıldız hücumcularla şampiyon olunur bu kadar netfbnin kolarovu alması beni hic rahatsız etmiyor aksine 33 yasındaki adamdan bekte iyi performans vermesini beklicekler biz 33 lük bekleri göndermeye calısırken adamlar 33 lük adamı almaya calısıyorlar
Roma sık sık sosyal medyadan taraftarla futbolcuların etkileşimlerini paylaşan bir kulüp. Justin Kluivert'da mı gidiyor o zaman?![]()
|
|
baska hobilere yonelmenı dılerım
Adamlar KAPa açıklamıyorlar kiHa bide bu şikeciler Türüçü 2 ye almışlar haDünya üzerinde buna inanan herhangi bir insan demiyorum canlı veya cansız varlık varmıdır acaba
kolarov gelebilir hala da ,adam orda imza veriyo taraftara.kalem ona işaret.yani cinsel organ smileysi koyacak degillerdi ya imza veren parmaklari için....bundan nasıl heycan koparıyolar anlamadım.sosyal medya cok tehlikeliRoma sık sık sosyal medyadan taraftarla futbolcuların etkileşimlerini paylaşan bir kulüp. Justin Kluivert'da mı gidiyor o zaman?![]()
Dogru, Gazisehir ve Denizli de iyi takimlar kurdular. Kardes kulüpleri Rize ile yarisirlar.Gazişehir,denizli,rize falan bakalim kimleri alacak.rakiplerine de bagli o iş.
ya sorma sanki cok büyük bi fark yaratıcak bi adammıs gibi felan zannediyor angut kuslarZaten kolarovun her yeri kolarov olsa ne olur bizim ligde yıldız defanslarla değil yıldız hücumcularla şampiyon olunur bu kadar net
VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rodopun haberine göre antrenmana bugün girdiği halde en iyisiymiş hoca oynatırEmreyi oynatirmi hoca?
hakan bomboş topçu tek özelliği şut ve duran top.Defansa yardım etmez top kapmaz bir sürü top ezer.