- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
bize seviye atlatacak isimlerin bonservislerini asla alamayiz. kalanlar da cöpalmanyadan bir topçu söyleyin yaw 6 numara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bize seviye atlatacak isimlerin bonservislerini asla alamayiz. kalanlar da cöpalmanyadan bir topçu söyleyin yaw 6 numara
bu yenge ocak söndürür
Adam sağlam dolandırıcıymış o zaman :red:falcaonun karısının takip ettigi sahıs.
mimar degil. mimarım diye dolandırıyor insanları.
imparaTUDOR almak üzere 6-7m euroyaövenler oldu,potansiyelliymiş
fbnin kolarovu alması beni hic rahatsız etmiyor aksine 33 yasındaki adamdan bekte iyi performans vermesini beklicekler biz 33 lük bekleri göndermeye calısırken adamlar 33 lük adamı almaya calısıyorlar
Zaten uzun zamandır 3 yıl üst üste şampiyon olan takım yok. Bu sezon ki şampiyonluk çok önemli bu yıl şampiyon olursak 5 yıl üst üste şampiyonluğun temelini atıp 5. yıldızı da gövde gösterisi yaparak takarız.arkadaşlar falcao gelir ve ya gelmez bu sene çok kritik kırılma göstermeden kenetlenmeye devam etmek zorundayız
bugün yarın 2 gündür beklenmiyor ki en az 17-18 gündür bekleniyorFalcao icin olumlu olumsuz sonuç icin 10 gun daha lazım bugun yarin bitecek transfer degil
Kendileri uyduruyorlarTopal haberleri girmeye başladı twitter sayfaları ben bir şey mi kaçırdım
Kulagini mi cekimabi murhan @Alper Altun wallace çöp diyor,bişey desene