Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa kapıya bordeaux macı için düzgün bi video yapan bir ALLAH'IN kulu cıkmamıs.cocuk hücumda da güzel aksiyon aldıydı.çalım,pas vs.defansın önünde pas,çalım falan.hiçbiri yok

Falcao işinde bana öyle geliyorki menejerler ne koparabilirsek çabasında sanırım. Monaco bir forvet alamıyor mu sanki.. Bu işte menejer oyunu var.

Emre kaplanı gördün mü twitterda ergen ergen tripler atıyor hahahaah

Puhahahaha

2O93k0.png

mustafa kapıya bordeaux macı için düzgün bi video yapan bir ALLAH'IN kulu cıkmamıs.cocuk hücumda da güzel aksiyon aldıydı.çalım,pas vs.defansın önünde pas,çalım falan.hiçbiri yok
Boşver böyle bilinmeden gelişimini sürdürmesi daha iyi yoksa ozan kabak çok penaltı yaptırıyora döner bu mevzu. Bizim taraftarların çoğu kendinden bihaber sağa sola sallayan tipler. Mustafa aradan sıyrılarak oluşumunu tamamladı mı o zaman tamam oluruz

bu bizim muhabirlerin duyumcularin ne kadar kof olduğunu biliyorduk da hem sosonun gelişi hem de herkesin bildiği emre mor konusunda doğru sayıları verememeleri onlara artık hiç inanmamamiz gerektiğini doğruluyor

Paylaşıldı mı bilmiyorum fakat Alfredo monaco ile onyekuru 5 yıllık anlaştı haberini girmiş.

Bizim hiçbir transfer dönemini zararla kapatmamamız lazım diye biliyorum, Hatta 2 Milyon civarı kar olmalı en az yanlış hatırlamıyorsam.
Bu sezon için 31 Mayıs 2020 tarihine kadar transferde gelir gider dengesini sağlamamız gerekiyor. Yani örneğin bu transfer dönemini -5 milyonda geçirip Ocak döneminde Diagne satışından 10 milyon kazanarak da kurtarabiliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt