- 27 Ocak 2010
- 59.392
- 31.011
- 3.523
ya maç olduğunu bılıyordum da reis gunu ve rakıbı anımsayamaıdmYarın arenada Panathinakos ile maçımız var reis bunu bilmemen üzdü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya maç olduğunu bılıyordum da reis gunu ve rakıbı anımsayamaıdmYarın arenada Panathinakos ile maçımız var reis bunu bilmemen üzdü
Emre kaplanı gördün mü twitterda ergen ergen tripler atıyor hahahaah
Puhahahaha
![]()
Puhahahaha
![]()
Boşver böyle bilinmeden gelişimini sürdürmesi daha iyi yoksa ozan kabak çok penaltı yaptırıyora döner bu mevzu. Bizim taraftarların çoğu kendinden bihaber sağa sola sallayan tipler. Mustafa aradan sıyrılarak oluşumunu tamamladı mı o zaman tamam oluruzmustafa kapıya bordeaux macı için düzgün bi video yapan bir ALLAH'IN kulu cıkmamıs.cocuk hücumda da güzel aksiyon aldıydı.çalım,pas vs.defansın önünde pas,çalım falan.hiçbiri yok
Sadece geceleri geldigi icin imza suresi iki katina cikiyor. Gayet normal. SabırFalcao geceleri geliyor zaten sıkıntı gündüzde. Ben nöbete sabah 8 de başlıyorum sizleride bekleriz.
wolverinela dondurma yedi abdürrahim başımıza gelmeyen kalmadı.Mümkünse kimse bişey yemesin abdürrahimleSorsan hepsi hoca ile kanka apo ile yedikleri ayrı gitmez.
mustafa kapıya bordeaux macı için düzgün bi video yapan bir ALLAH'IN kulu cıkmamıs.cocuk hücumda da güzel aksiyon aldıydı.çalım,pas vs.defansın önünde pas,çalım falan.hiçbiri yok
Bizim hiçbir transfer dönemini zararla kapatmamamız lazım diye biliyorum, Hatta 2 Milyon civarı kar olmalı en az yanlış hatırlamıyorsam.Nası ya devre arası kapsamıyo mu sezonu.
Ortalama 5 bin civarı+sigorta+yemek+Kamp otel giderleri(gizli tatil)+tatil hediyesi+bayram ikramiyesiBu adamlar kac maas aliyorlar bilen varmi?
Ortalama 5 bin civarı+sigorta+yemek+Kamp otel giderleri(gizli tatil)+tatil hediyesi+bayram ikramiyesi
Hayat acımasız rengimNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Bu emre kaplan ayda 5bin tl mi aliyor hadi canim>
olamaz
Bu sezon için 31 Mayıs 2020 tarihine kadar transferde gelir gider dengesini sağlamamız gerekiyor. Yani örneğin bu transfer dönemini -5 milyonda geçirip Ocak döneminde Diagne satışından 10 milyon kazanarak da kurtarabiliyoruz.Bizim hiçbir transfer dönemini zararla kapatmamamız lazım diye biliyorum, Hatta 2 Milyon civarı kar olmalı en az yanlış hatırlamıyorsam.