Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Bugün de geldi Allahın izniyle, rahatça uyuyabiliriz
Evet falcao transferi bitecek ve ilk haber muzaffer fındıklı ya gelecek ben inandım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

FALCAO İÇİ,İN BU ZAMANI BU EMEGİ VE SANCIYI VERİRSİN AMA ELİNDE ALTERNATİFLERİ DE SICAK TUTARSIN Kİ TUTULMADIGINI KİMSE SÖYLEYEMEZArkadaş ben anlamıyorum.Bir adamın gelip gelmeyeceğini en fazla 1 hafta içinde görüşmelerde anlarsın.Olmadı mı?Diğer alternatiflere yönelirsin.Bizim yönetim bir adama odaklanınca sap gibi ortada kalıyoruz.Kodumun dünyasında santrafor olarak sadece Falcao mu var?
Su transferlerin ic yüzünü bir görsek keske. Ben de cok merak ediyorum 2 ay ne yapiyorlar bu transferlerde.Arkadaş ben anlamıyorum.Bir adamın gelip gelmeyeceğini en fazla 1 hafta içinde görüşmelerde anlarsın.Olmadı mı?Diğer alternatiflere yönelirsin.Bizim yönetim bir adama odaklanınca sap gibi ortada kalıyoruz.Kodumun dünyasında santrafor olarak sadece Falcao mu var?
adamı sevmedigim icin taktım. zayıf karnından vuruyorum. tasarımları da bir boka benzemiyor.Aga sen diplomaya neden bu kadar taktın. Bi iç mimar diploması dediğin bu devirde max 200 bin tl zor bişey değil yani
Yav taktin sende arkadasim diplomasi olmasa nolur herif butun unlulere calisiyor adamda zeka var yetenek var pazarlama var iskurun onu diplomali ic mimar dolu diploma senin yerine calismiyortasarımcı
mimarlık diploması yok
Söv rtaş rahatlayacaksan ama içinden sövadamı sevmedigim icin taktım. zayıf karnından vuruyorum. tasarımları da bir boka benzemiyor.
FALCAO İÇİ,İN BU ZAMANI BU EMEGİ VE SANCIYI VERİRSİN AMA ELİNDE ALTERNATİFLERİ DE SICAK TUTARSIN Kİ TUTULMADIGINI KİMSE SÖYLEYEMEZ
YOK KARDEŞM BENDE KÜÇÜK OLMAZRengo caps acik kalmış sanki
Iste o yuzden tasarımcı. Designer . Dekoratör diyebilir kendine..Yav taktin sende arkadasim diplomasi olmasa nolur herif butun unlulere calisiyor adamda zeka var yetenek var pazarlama var iskurun onu diplomali ic mimar dolu diploma senin yerine calismiyor