Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş ben anlamıyorum.Bir adamın gelip gelmeyeceğini en fazla 1 hafta içinde görüşmelerde anlarsın.Olmadı mı?Diğer alternatiflere yönelirsin.Bizim yönetim bir adama odaklanınca sap gibi ortada kalıyoruz.Kodumun dünyasında santrafor olarak sadece Falcao mu var?

Arkadaş ben anlamıyorum.Bir adamın gelip gelmeyeceğini en fazla 1 hafta içinde görüşmelerde anlarsın.Olmadı mı?Diğer alternatiflere yönelirsin.Bizim yönetim bir adama odaklanınca sap gibi ortada kalıyoruz.Kodumun dünyasında santrafor olarak sadece Falcao mu var?
FALCAO İÇİ,İN BU ZAMANI BU EMEGİ VE SANCIYI VERİRSİN AMA ELİNDE ALTERNATİFLERİ DE SICAK TUTARSIN Kİ TUTULMADIGINI KİMSE SÖYLEYEMEZ

Su transferlerin ic yüzünü bir görsek keske. Ben de cok merak ediyorum 2 ay ne yapiyorlar bu transferlerde.

Yav taktin sende arkadasim diplomasi olmasa nolur herif butun unlulere calisiyor adamda zeka var yetenek var pazarlama var iskurun onu diplomali ic mimar dolu diploma senin yerine calismiyor
Iste o yuzden tasarımcı. Designer . Dekoratör diyebilir kendine..
Mimar olmak icin diploma lazim.. Nasil diplomasiz doktor olmazsa diplomasiz mimar olmaz.

8C68D975-A611-4668-94DD-A7E98E72CA3C.jpeg

Lan burada ne korkmuştum dudaklara yapışacak diye

Soyadı fındıklı olan bir insanın yanılması mümkün olamaz. yarın kıyamet kopacak diye duyum verse doğrudur.

messi hayırlı olsun, çok can yakacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt