Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru bilgide İstanbul Monaco arası 1700 km hava yolu ile helikopterle gelmesi imkansız o pilotlar öyle denk gelip foto çekilmistir
Amerikadan helikopterle geliniyor,bizim sirketin pilotu saat tamamlamak icin gelmisti tabi Almanya da aktarma yaparak ta bu gereksiz bisey tabi ozel ucak varken

Istenmeyen sorunlu adam Emre Mor icin bile 1 ay ugrasan "nitelikli ve donanimli" bir yönetim Falcao'yu 6 aydan önce getiremez aslinda :)

Ekli dosyayı görüntüle 53690
1 ay uğraştık demesi celta ile olan bonservis problemiydi. güzel de giderdiler bu sorunu çok makul ücrete emre gs a transfer oldu.
falcao konusunda ise uğraşan yönetim değil menajerler. gene orda da bonservis meselesi var. bizimkiler de bonservise para akıtmak istemiyor. uzayan süreçte buydu. sanırım o da çözüldü. yeni mesele ise falcao nun bonuslarının masaya yatırılmasıdır diye düşünüyorum.

Falcaoya vermeye razı olduğumuz paraya Balotelli gelir diyorum kendimce... Emre Moru oynatırım diyen Balotelliye halay çektirir...

Sabah antrenmanindan. Emre Mor'un yüz ifadesi:

Mutluluk:
Bildschirmfoto 2019-08-03 um 08.43.34.webp

ve Hirs:

Bildschirmfoto 2019-08-03 um 08.43.40.webp

Günaydın beyler sabah ekibinin sohbeti daha keyifli :hat: bol sohbetler

Roma yaptigi paylasimda kesinlikle kolarovun anca imzasini yada formasini alirsiniz demis gibi :D

Babel seri emre mor takıma yetenek katacaktır. Son iki sezondur mücadele gücü yüksek takım izledik ancak yetenek seviyesi üst düzey değildi. Bildiğiniz üzere hoca yeteneği yüksek topçuyu sever. Fiziki yüklemeler sonucunda sakatlık olmazsa Allahın izniyle yine ipi göğüsleriz. Ancak cl de bu takım yetmez. Muhakkak ayağı iyi olan ve alan parselizasyonunu mükemmel yapan bir ( dos 6 numara deep playmaker adına ne derseniz ) orta saha şart. Forvet çözülür ama orta saha daha elzem bir konu.

1 ay uğraştık demesi celta ile olan bonservis problemiydi. güzel de giderdiler bu sorunu çok makul ücrete emre gs a transfer oldu.
falcao konusunda ise uğraşan yönetim değil menajerler. gene orda da bonservis meselesi var. bizimkiler de bonservise para akıtmak istemiyor. uzayan süreçte buydu. sanırım o da çözüldü. yeni mesele ise falcao nun bonuslarının masaya yatırılmasıdır diye düşünüyorum.
Umarim öyledir ama Monaco'nun Falcao gibi bir adami belese gönderme olasiligi cok ama cok düsük geliyor. Sen elindeki en degerli mali bedava gönderir misin isterse yillik 12m kazansin. Bu sekilde diger oyuncularinin da degerini düsürmüs olursun. Yönetim buna inanip yola ciktiysa büyük hata bence.

Senin elinde mesela 2012/13'de oldugu gibi Burak, Umut, Elmander, Baros olur ve firsat dogar Drogba, Falcao vs. getirirsin ama elinde zaten adamlarin vardir. O da cilek olur. Ama bu sekilde komple Falcao'ya yönelmek ve baska alternatifin olmamasi yöneticilik acisindan büyük bir hata bence.

Umarim öyledir ama Monaco'nun Falcao gibi bir adami belese gönderme olasiligi cok ama cok düsük geliyor. Sen elindeki en degerli mali bedava gönderir misin isterse yillik 12m kazansin. Bu sekilde diger oyuncularinin da degerini düsürmüs olursun. Yönetim buna inanip yola ciktiysa büyük hata bence.

Senin elinde mesela 2012/13'de oldugu gibi Burak, Umut, Elmander, Baros olur ve firsat dogar Drogba, Falcao vs. getirirsin ama elinde zaten adamlarin vardir. O da cilek olur. Ama bu sekilde komple Falcao'ya yönelmek ve baska alternatifin olmamasi yöneticilik acisindan büyük bir hata bence.

Wesley Sneijder i serbest bıraktık. Aynı yaşta hemde. Monaco forvet alacaktır bize gelmese bile başka takıma bedava göndereceğine eminim.

Falcao dan önce orta sahayı açıklayacaklar bence. Joseph veya Topal olur. Tepkileri azaltmak içinde hemen Falcao açıklanır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt