Önder Kar
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2008
- 2.009
- 297
- 1.523
batshuayi bakayoko paketi bizi ihya eder
Keşke bu isimleri alabilsek iki oyuncu atletik ve kuvvetli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
batshuayi bakayoko paketi bizi ihya eder
Keşke bu isimleri alabilsek iki oyuncu atletik ve kuvvetli
Amerikadan helikopterle geliniyor,bizim sirketin pilotu saat tamamlamak icin gelmisti tabi Almanya da aktarma yaparak ta bu gereksiz bisey tabi ozel ucak varkenDoğru bilgide İstanbul Monaco arası 1700 km hava yolu ile helikopterle gelmesi imkansız o pilotlar öyle denk gelip foto çekilmistir
arkadaslar rica ediyorum şu şekilde yazmak yerine en azından 1 cümle ile tamamlasak yazılarımızı çok gzel olur diye düşünüyorum.Bakayokoooo
Valla urkutucu bir isim,karsi takim esame listesinde gorunce etkilenir diye dusunuyoruz,sonra gtu kollamak icin ugrasirlarken pat Feghouli,Pat Babel,Pat bir daha Emre golleri atacakYarramçük kim yav falcaonun b planı olacak :/

1 ay uğraştık demesi celta ile olan bonservis problemiydi. güzel de giderdiler bu sorunu çok makul ücrete emre gs a transfer oldu.Istenmeyen sorunlu adam Emre Mor icin bile 1 ay ugrasan "nitelikli ve donanimli" bir yönetim Falcao'yu 6 aydan önce getiremez aslinda
Ekli dosyayı görüntüle 53690
bol sohbetlerUmarim öyledir ama Monaco'nun Falcao gibi bir adami belese gönderme olasiligi cok ama cok düsük geliyor. Sen elindeki en degerli mali bedava gönderir misin isterse yillik 12m kazansin. Bu sekilde diger oyuncularinin da degerini düsürmüs olursun. Yönetim buna inanip yola ciktiysa büyük hata bence.1 ay uğraştık demesi celta ile olan bonservis problemiydi. güzel de giderdiler bu sorunu çok makul ücrete emre gs a transfer oldu.
falcao konusunda ise uğraşan yönetim değil menajerler. gene orda da bonservis meselesi var. bizimkiler de bonservise para akıtmak istemiyor. uzayan süreçte buydu. sanırım o da çözüldü. yeni mesele ise falcao nun bonuslarının masaya yatırılmasıdır diye düşünüyorum.
Umarim öyledir ama Monaco'nun Falcao gibi bir adami belese gönderme olasiligi cok ama cok düsük geliyor. Sen elindeki en degerli mali bedava gönderir misin isterse yillik 12m kazansin. Bu sekilde diger oyuncularinin da degerini düsürmüs olursun. Yönetim buna inanip yola ciktiysa büyük hata bence.
Senin elinde mesela 2012/13'de oldugu gibi Burak, Umut, Elmander, Baros olur ve firsat dogar Drogba, Falcao vs. getirirsin ama elinde zaten adamlarin vardir. O da cilek olur. Ama bu sekilde komple Falcao'ya yönelmek ve baska alternatifin olmamasi yöneticilik acisindan büyük bir hata bence.
Bedava kesinlike gitmez bence. Sneijder fiziken bitikti, Falcao hala üst düzey oynuyor (milli takim, kulüp vs.).Wesley Sneijder i serbest bıraktık. Aynı yaşta hemde. Monaco forvet alacaktır bize gelmese bile başka takıma bedava göndereceğine eminim.
Bedava kesinlike gitmez bence.
Ikisi de gelmez. fb'ye geri dönerler ama bize gelmezler.Falcao dan önce orta sahayı açıklayacaklar bence. Joseph veya Topal olur. Tepkileri azaltmak içinde hemen Falcao açıklanır....
biz bu kadar bekleyemeyiz, falcao gitmezse monaco en fazla 1 forvet alir ve falcao da oynar gerekirse.Monaco forvet alsın , transfer sezonun sonu gelsin 12 milyon euro ödememek için bırakır.