Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayern'in hoca secimleri (Guardiola'dan önce ve sonra) tartisilir.

Ayrica transferler konusunda cok kötüler bence. Uzun zamandir damga vuran bir transferlerini hatirlamiyorum.

Suan bile gidip 70m bir savunmaciya verdiler ama Robben ve Ribery'nin yerlerini doldurmadilar.

Vidal'i göndermek de bence faciaydi.

Parasi bol ama o parayi iyi kullanmayan bir kulüp bence Bayern.
Bayern anca Dortmund'ta, Bremen'de, Leverkusen'de bir oyuncu parlasa da gidip alsam diye bekler.

Orası öyle ama en büyükler arasında kasasında en çok artı parası olan ve senelerdir bir şekilde kendilerini CL'de finallere atıyorlar.
Juventus bence bir kac senedir cok daha planli gidiyor. Oyunculari pahali satip rabiot gibi iyi oyunculari belese aliyorlar

Bugün gazetelere göz attım. Ali Naci'nin haberi şöyle bir haber yapmış. Emre Mor fedekarlık yaptı ve Şener'den daha az kazanacak. Şener'e çok para verdik. Yedek bir oyuncu için kemiksiz 1 milyon euro çok fazla
Şenere verilen o parayı onaylayanlar var adam marcaodan fazla luyindamadan 100 bin euro eksik alıyor.

Bek rotasyonunun yıllık maliyeti:

Nagatomo:2
Mariano:2.4 ayrıca puan başı 5 bin euro.75 puan alsan 375 bin euro yani 2.7
Linnes:1.4
Şener:900
Ömer Bayram:400
Emre Taşdemir:..200-300 falandır.

Bizim gibi takımların bek rotasyonlarının bütçesi 7-8 milyon olunca batıyorsun işte

Juventus bence bir kac senedir cok daha planli gidiyor. Oyunculari pahali satip rabiot gibi iyi oyunculari belese aliyorlar
Hele ki Juve küme düstü ve ciktiktan sonra böyle dünya futboluna damga vurmasi büyük olay bence.

Örnegin Bayern'de istese alabilirdi Ronaldo gibi bir adami ama pintiliklerinden ve riski sevmediklerinden almadilar.

Bu yüzden hep Bundesliga'da tutan adam aliyorlar. Önce lig, avrupa da ise en son ne zaman final oynadiklarini bile hatirlamiyorum.

Bugün gazetelere göz attım. Ali Naci'nin haberi şöyle bir haber yapmış. Emre Mor fedekarlık yaptı ve Şener'den daha az kazanacak. Şener'e çok para verdik. Yedek bir oyuncu için kemiksiz 1 milyon euro çok fazla
Sener seneye gider bence bir anadolu kulübüne falan. Yetenek fukarasi bizde oynayamaz.

Sener seneye gider bence bir anadolu kulübüne falan. Yetenek fukarasi bizde oynayamaz.
Bu kadar parayı ona kimse vermez.
Sözleşmesi bitene kadar kenarda havlu sallamaya devam eder.

Bknz: gokhan tore.

Bize gelse en az 2 milyon euro maaş alacak oyuncu.
Ortada kalınca 600 bin euro maaşı zor buldu.

Büyükler yerli oyunculara fazla maaş teklif etme huyundan vazgeçmeli.

Aksi halde batmamiz daha hızlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt