- 3 Temmuz 2012
- 139.864
- 88.152
- 5.338
Birbirinizden alıntı yapmayın yok say secenegini isaretleyinSayın moderatör sen mi susturacaksın ben mi susturayim ? @Recep Yıldırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birbirinizden alıntı yapmayın yok say secenegini isaretleyinSayın moderatör sen mi susturacaksın ben mi susturayim ? @Recep Yıldırım
helikopter ile inecek diyorlar maçaBugün 14'e kadar nöbetteyim geldi geldi gelmedi bugün gelişme olmaz
gitmediSimdi gelelim asıl konuya. Bu Bale Çine gitti mi gitmedi mi
GerizekalıDiagne: ''Eşimi aldattığım haberleri yalan, sadece çok eşli birisiyim ve onun için başkasıyla birlikte oldum.''
Allah aşkına sustursana beniSayın moderatör sen mi susturacaksın ben mi susturayim ? @Recep Yıldırım
karıştırdın futbolcuları, bu DiagneGerizekalı
Terim, Banega da ısrarcı.
Seri Banega Belhanda
orta sahası biraz kırılgan olur... Ya da Belhanda satılacak ve saf kan DOS alincak.
Bu saatte çatacak adam bulamazsın yarın okul çıkışında okulun önüne gel.![]()
Nagatomo fena kafadan sakat![]()
Eylül son gün Diagne'yi satarsak MensahAnlaşıldı ağustosu da banegayla gecirecez. Haziran banega, temmuz falcao, agustos gene banega. Abv.
1 ay var dahaMensah’a 10 milyon euro vermenin vakti gelmedi mi?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vaay çok güzel video olmuş
Özellikle otobüse binerken taraftarın yoğun ilgisinden sonra Donk'un Babel'e " welcome to Galatasaray" dediği an çok duyguluydu.