Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer olmayacak gibiyse taraftarı beklentiye sokmaktansa usturuplu bi şekilde süreci anlatıp taraftarı bilgilendirsinler. son dakkaya kadar falcao peşinde koşup önümüze diagne gibi topçuları getirmeye hakları ve şansları yok. yaptıkları diğer güzel transferleri de güme ederler bu yanlışı yaparlarsa. 1 yanlışları 5 6 doğrularını götürür yönetimin.

çok sürüncemedeyse bu iş kısa yoldan ayrılıp yolumuza bakmalıyız.

CEZAM KALKMISSSSSS

SIMDI KIRMIZILAR GELIRRRR DIYORUM VE BOMBAYI BIRAKIYORUM

fake,git diğer twitlerine bak 10 yasındaki cocgunun yazacagı seyler mi onlar...her neyse daha önce instagramında twitter hesabım yok dedi.1000 kez cevap verdim bu konuda.gereksiz gündeme getiriyosunuz ya

Fake değil çünkü şuradan biliyorum transfer olduğu zaman ya sözlükte ya forumda gördüm bu tweetleri gündeme gelmişti ve o zaman ünlü değildi bu kadar..

Bu aksam aciklama gelir falcao ve klubu ile anlaşamadık alternatiflere yöneldik kimse merak etmesin vs. At fava bekle..

Valencia senelik 13-14 vermedi lazım ki vergisiz o parayı alsin. Monaco vergi ödemiyor özel statüsü var. Valencia alamaz falcaoyu.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fake değil çünkü şuradan biliyorum transfer olduğu zaman ya sözlükte ya forumda gördüm bu tweetleri gündeme gelmişti ve o zaman ünlü değildi bu kadar..
mustafa 2014te geldi hatırladıgım kadarıyla,sözlükte ya da forumda görmüşsündür tabi 1000 kere,görmüş olman fake olmadıgı anlamına gelmiyo.her neyse dediğim gibi sahaya ilk cıktıgı andaki hali yeterli,Galatasaraylılıgı için.yüzündeki tebessüme,heycana,durusuna bakarım ben

Siz kafayı sıyırmışsınız 2 gundur yabanci muhabirler olumsuz haberler geçiyor hepsine bir kulp buluyorsunuz yok kolpa v.s gidip yok helikopter pilotu yok iç mimar vs. İnanıyorsunuz belli ki bu transfer olmama yolunda gidiyor o kadar belli ki..

şimdi daha önceki twitlerini gündeme getireceksiniz büyük ihtimalle.o hesapta yazılanların cogu 15-16 yasındakilerin yazacagı seyler ki coğu 2012de yazılmıs.mustafa kapı o zaman 9-10 yaslarındaydı.daha önce de cok konusuldu bunlar.üstünde durmaya gerek yok.atalay takip ediyodu diyeceksiniz o hesabı atalay da ozaman 12 yasındaydı,bize geldiğinde de 14 yasındaydı galiba.mustafa kapının hesabı olmaadıgını bilmeden tkaibe almıs olabilir.mustafa twitter hesabım yok diye yazmıstı bi ara instagramına.
Ekli dosyayı görüntüle 53727
mustafa 2002 de 10 yasındaydı.burda 13 yazdıgı gibi,hesabın sahte oldugu burdan belli.yazdıkları zaten 15-16 yasında bi ergenin yazacagı seyler

uzatmayalım.hala fenerli diyecekseniz de sonradan Galatasaraylı olmustur,önemli değil.sahaya ilk cıkısındaki heycanı,yüzündeki gülümesemesi ve mutlulugu yeter Galatasaraylılıgı için.

Hic 2015 yillinda tweet atmismi o hesab? O zaman twitterde tweet falan atiyorduysa, profiline tabi 10 yerine 13 yasindayim yazar.

Taraftardan daha fazla kimse Galatasaray'lı olamaz.. Şampiyonluk maçında fenalaşan bi futbolcu bulun gelsin konuşalım..
images

Hangi taraftar bunu yapar?

Abdürrahim Albayrak maçtan sonra Falcaonun gündemde olmadığını açıklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt