Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Hatta foruma konusu bile açılmıştı da bulamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karakter olarak belirttim. Yetenek olarak değil.Lukunku, Christian, niculescu, heinz???
fake,git diğer twitlerine bak 10 yasındaki cocgunun yazacagı seyler mi onlar...her neyse daha önce instagramında twitter hesabım yok dedi.1000 kez cevap verdim bu konuda.gereksiz gündeme getiriyosunuz yaFake değil
Örnek verebilir misin karşiim?falcao valencia ya gitsin ardıma farklı cisimler sokarım o kadar eminim gitmeyeceğine
fake,git diğer twitlerine bak 10 yasındaki cocgunun yazacagı seyler mi onlar...her neyse daha önce instagramında twitter hesabım yok dedi.1000 kez cevap verdim bu konuda.gereksiz gündeme getiriyosunuz ya
mustafa 2014te geldi hatırladıgım kadarıyla,sözlükte ya da forumda görmüşsündür tabi 1000 kere,görmüş olman fake olmadıgı anlamına gelmiyo.her neyse dediğim gibi sahaya ilk cıktıgı andaki hali yeterli,Galatasaraylılıgı için.yüzündeki tebessüme,heycana,durusuna bakarım benFake değil çünkü şuradan biliyorum transfer olduğu zaman ya sözlükte ya forumda gördüm bu tweetleri gündeme gelmişti ve o zaman ünlü değildi bu kadar..
şimdi daha önceki twitlerini gündeme getireceksiniz büyük ihtimalle.o hesapta yazılanların cogu 15-16 yasındakilerin yazacagı seyler ki coğu 2012de yazılmıs.mustafa kapı o zaman 9-10 yaslarındaydı.daha önce de cok konusuldu bunlar.üstünde durmaya gerek yok.atalay takip ediyodu diyeceksiniz o hesabı atalay da ozaman 12 yasındaydı,bize geldiğinde de 14 yasındaydı galiba.mustafa kapının hesabı olmaadıgını bilmeden tkaibe almıs olabilir.mustafa twitter hesabım yok diye yazmıstı bi ara instagramına.
Ekli dosyayı görüntüle 53727
mustafa 2002 de 10 yasındaydı.burda 13 yazdıgı gibi,hesabın sahte oldugu burdan belli.yazdıkları zaten 15-16 yasında bi ergenin yazacagı seyler
uzatmayalım.hala fenerli diyecekseniz de sonradan Galatasaraylı olmustur,önemli değil.sahaya ilk cıkısındaki heycanı,yüzündeki gülümesemesi ve mutlulugu yeter Galatasaraylılıgı için.
Karakteri hakkında bişey görmedik henüz?Karakter olarak belirttim. Yetenek olarak değil.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taraftardan daha fazla kimse Galatasaray'lı olamaz.. Şampiyonluk maçında fenalaşan bi futbolcu bulun gelsin konuşalım..
Heis golleri sadece saha içinde atmıyorMbaye Diagne: ''Eşimi aldattığım haberleri yalan, sadece çok eşli birisiyim. Şu anki eşim Teresa da bunu biliyor." (L'Observateur) https://t.co/un84PhaLyu
s400, space x falcon roketi, apollo 11 mekiği, airbus a380, antonov 225Örnek verebilir misin karşiim?