Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav git tüm twitlerine bak 15-16 yasındaki cocugun yazacagı türden seyler yazılmıs.profilde 13 diyo kendi o zaman 9-10 yasında.9 -10 yasındaki cocuk öyle şeyler yazmaz.hoş twiterla da alakası olmaz o yaşta.yani saçmalık.belki abisi falan acmıstır ama sanmıyorum.nerden baksan saçmalık.neyse uzatmayalım
Sakin kalalım baby

EBCbmzYWwAAbJWK
Meme mi lan o?

Ekli dosyayı görüntüle 53686Ekli dosyayı görüntüle 53687

El espectador un 4,8 milyon takipcisi var kolombiyadan bir kaynak neler yaziyo rtaslar

bi şey dedikleri yok, hikaye yazısı gibi. türk kulüplerinin daha önceden de isimli oyuncular getirdiği ama son yıllarda türk lirasının inanılmaz değer kaybettiği, rodegella vs. gibi kolombiyalı futbolcuların türkiye'de oynadığını falcao için galatasaray'ın bastırdığını falan yazıyor. haber yazısı değil hikaye yazısı.

umarım öyledir ama menajerler görüşmeyi tamamlamış diyorlar.
hatırlıyorsan banega da bizle anlaştı geliyordu uçağa binmişti hani nerede yani transfer işleri kolay değil hele ki falcao ayarında bi adam için hiç kolay değil ben falcaonun bize geleceğine çok inanıyorum valencia hem bizim verdiğimiz maaşı veremez hem de valencia o kadar forvete falcao gibi yüksek bütceli birini eklemez birde falcaonun eşi açık açık mesajı veriyor istanbula gelmek istediği net belli

Muslera
Mariano Luyi Marcao Nagatomo
Donk
Seri Belhanda
Feghouli Mitroglu Babel
Kupa finaline bu takım çıkar sanki ...

Seni gidi fındıkkıran, maçlarda İmparatoru da bizi de çıldırtan, ah bir de 15 M € ya transfer olsan...😂 Biz burada bu herif defolup gitsin Falcao gelsin diye gece-gündüz nöbet tutalım. Paşamız bu güzellikler arasında mışıl mışıl uyusun, ALLAH'tan revamıdır bu? Hadi koçum, hadi aslanım biraz da Ortadoğu'da seviş, hadi bakiim... 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt