- 21 Ocak 2010
- 72.958
- 51.374
- 5.003
umarım öyledir ama menajerler görüşmeyi tamamlamış diyorlar.falcao valencia ya gitmez tamamen bizden bonservis koparmak için yapılan ayaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım öyledir ama menajerler görüşmeyi tamamlamış diyorlar.falcao valencia ya gitmez tamamen bizden bonservis koparmak için yapılan ayaklar
Onyekuru bu hafta Monacoya gider6 Numara Josef.
Falcao 15-16 Ağustostan önce açıklanmaz.
Onyekuru da transfer sezonun son haftası katılır.
2000 jenerasyonundan biriydi sanırım,fizik olarak cok yetersiz ama yetenekli@Sergen Zeren
Birkac yil once altyapidan bir hain FBye transfer olmustu
o adamin adi neydi hatirliyor musun rtas
akibetini merak ettim
Ibrahim di galiba ismi
Sakin kalalım babyyav git tüm twitlerine bak 15-16 yasındaki cocugun yazacagı türden seyler yazılmıs.profilde 13 diyo kendi o zaman 9-10 yasında.9 -10 yasındaki cocuk öyle şeyler yazmaz.hoş twiterla da alakası olmaz o yaşta.yani saçmalık.belki abisi falan acmıstır ama sanmıyorum.nerden baksan saçmalık.neyse uzatmayalım

sarper abi ile aran nasılSakin kalalım baby![]()
O zaman 2. senaryoyu yazıyorum: Diagne ve Mitroglou gider biz forvet transferini yetiştiremeyiz.
Uza.Sakin kalalım baby![]()
Meme mi lan o?
Ekli dosyayı görüntüle 53686Ekli dosyayı görüntüle 53687
El espectador un 4,8 milyon takipcisi var kolombiyadan bir kaynak neler yaziyo rtaslar
hatırlıyorsan banega da bizle anlaştı geliyordu uçağa binmişti hani nerede yani transfer işleri kolay değil hele ki falcao ayarında bi adam için hiç kolay değil ben falcaonun bize geleceğine çok inanıyorum valencia hem bizim verdiğimiz maaşı veremez hem de valencia o kadar forvete falcao gibi yüksek bütceli birini eklemez birde falcaonun eşi açık açık mesajı veriyor istanbula gelmek istediği net belliumarım öyledir ama menajerler görüşmeyi tamamlamış diyorlar.
rüştünün oğlu değilmiydi2000 jenerasyonundan biriydi sanırım,fizik olarak cok yetersiz ama yetenekli
Seni gidi fındıkkıran, maçlarda İmparatoru da bizi de çıldırtan, ah bir de 15 M € ya transfer olsan...
yeter artik falcaoyu alip bir yerlerine soksunlarMonaco Falcao'nun transferi için Valencia ile anlaşmış.
kaynak : Deporte Valenciano
an itibariyle sitesi çöktü , birkaç saate bizim basına da düşer..