Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim aciklama yaptığı an Falcaonun degeri çıkıyor. Ilgileniyoruz dedigine +2 milyon, ilgilenmiyoruz dediginde küfür ve 6222. Ne yapsin yönetim. Eli kolu bagli. Bizim kadar işsiz bir millet yok

Yönetimin artık olumlu/olumsuz sonuçlandırması lazım bu işi. Daha fazla bilgi kirliliğine gerek yok. Hem kendileri hem de taraftar yıpranıyor bu süreçte.

Yonetim aciklama yaptığı an Falcaonun degeri çıkıyor. Ilgileniyoruz dedigine +2 milyon, ilgilenmiyoruz dediginde küfür ve 6222. Ne yapsin yönetim. Eli kolu bagli. Bizim kadar işsiz bir millet yok
ne alakası var yav bununla dünya alem biliyor ilgilendiğini bu işleri bu kadar basite indirgemeyin artık

Bakayoko'ya umutlanmayalim bu haberi ortaya atan hangi muhabirse yüz yılın kolpacisidir ali naci heralde öyle biliyorum o da bu tanıma uyuyor zatn

Falcao ile en son haber 2015te paylasilmis arsife gore

falcao ile ilgili bir haber yapılmış ama diğer iki forvetten bahsedip olmaza getirmişler.anlaştık diye birşey yok.anlaşmak için mendes ile masaya oturduk deniliyor. 2 tane forvet varken ilk 11 de garanti,falcaoya yer varmıki ye getirmiş yazı.

İlk ağızdan bilgi almamız gerekir artık bilgi kirliliği var.

Efsane bilgi kirliliği var.Şimdi Zulfo filan da gelir ohh.En son Eden Hazardı kiralamaya çalıştığımızın söylentileri çıkarsa şaşırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt