- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
biriniz mercimek köftesi yapsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray SK Üyesi Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner'e twitterdan yazdim, Falcaoyu sordum, Diagne giderse transferler gerçekleşir bol bol hikaye yazıyorlar o olana kadar dedi, ortasaha icin de 2 kişiyle görüşüyormuşuz ama isim vermek doğru olmaz dedi. Diagne'nin gidişi de yakın diye duydum ama imzalar atılmadan bir sey bitmez dedi.

Mesele bonservis suan galiba. Emre moru bedavaya alirken 8 milyon opsiyon iteledi Celta. Kuzu kuzu tamam demek durumunda kaldik bu baski yuzunden. Sebebide baskanin: Emre Mor Kap gelecek demesinden sonra oldu
İyi be reis. Falcaoyu bekliyoruz iste![]()

iç mimarın attığı tweetin neyini yönetecek yönetim,mal mal yaZıyorlar sağda solda ne yapacaklar bende diyorum bütün hesaplara kilit mi vurduracak yönetim, laf olsun torba dolsun diye boş boş konuşuyorsunuz eleştiri diye, taraftara da yapmayın denildiği zaman kimse taraftardan büyük değil triplerine de ayrı girersinizAdam akilli tartisamiyormusun? Sen kime bos diyorsun cozemedim. Konuya yanlis yerden girdin diyorum. Olayi yonetemiyoruz diyorum. Milyon taraftar karisiyor olaya. Adamin ailesini bastan sona arastirip herkese mesaj atan manyak issiz bir tayfa var. Bunlarin sıkıntı verdigi gayet acik. Eger senin agzinla konusacak olursam: Mustafa Cengizin kendi aciklamasi var: siz boyle yaptikca fiyat artiyor. Baskandan daha iyi bildiginimi ima ediyorsun anlamadim?
Dostum emrivaki konuşmafoto at gorusmeden
Raheem Sterling mi Leroy Sane mi??
Bıçak ağzı yazmış. Altta Diagne yazanlar da var ama Max Gradel de olabilir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Trump cinsiyet değiştirecek miymiş onu da sorsaydın reis?Galatasaray SK Üyesi Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner'e twitterdan yazdim, Falcaoyu sordum, Diagne giderse transferler gerçekleşir bol bol hikaye yazıyorlar o olana kadar dedi, ortasaha icin de 2 kişiyle görüşüyormuşuz ama isim vermek doğru olmaz dedi. Diagne'nin gidişi de yakın diye duydum ama imzalar atılmadan bir sey bitmez dedi.
bana özelden atarsan memnun olurum. Digerleri de kaynaklarini bana özelden yaziyoralrDostum emrivaki konuşmaAdminler isterse özelden atarım onlara