Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok mu zor? evet çok zor...
premier ligde transfer sezonu kapanınca çok düşük de olsa belki bir şansımız olur.
bence o düşük şansı zorlamalıyız.

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)

3 Ağustos 2019 14:56 · gurrpegi

Bakayako

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 53756
Zeki sana bakınca kelimeler kifayetsiz kalıyo.Yaşama sevincimi elimden aldın iyice meymenetsiz

Maalesef türk toplumunun psikolojik sosyolojik durumu. Senelerdir bu adamın yönettiği gazete ayakta. Nasıl bir ülke olduk ya. Başlar ayak, ayaklar baş olmuş sebebi de Ne mutlu Türk’üm dediğimiz halk. Aziz nesin sen çok yaşa

iç mimarın attığı tweetin neyini yönetecek yönetim,mal mal yaZıyorlar sağda solda ne yapacaklar bende diyorum bütün hesaplara kilit mi vurduracak yönetim, laf olsun torba dolsun diye boş boş konuşuyorsunuz eleştiri diye, taraftara da yapmayın denildiği zaman kimse taraftardan büyük değil triplerine de ayrı girersiniz

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftari anliyorum zaten. Falcao buyuk bir oyuncu. Bu yuzden haliyle epeyi bir heyecan var. Ryan Babelin en son videosuda gosteriyor taraftarin nekadar delice takimi sevdigini. Taraftar herzaman haklidir. Taraftar bu oyunun en onemli parcasidir. Ama suanki durumu yonetim, taraftar ve herkes yanlis idare ediyor. Yonetiminde buyuk transfer acemiligi var. Idare edemiyoruz durumlari.

Yahu yazdığımı okusan anlardın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
C921370A-9841-4EC7-A871-288B7D71B524.webp

Konuyu kapatalim bence

kamil kardeş sana söylemiştim insanlara hakaret etmekten vazgeç.
kendine göre ne düşünüyorsan yorumunu yap geç...

bencede burada yönetimin yapacağı birşey yok.Bazen çok mantıksız yorumlar yapılıyor.neymiş diagne gibi oyuncuyu taraftar almış, gönderilemiyorsa gene taraftar yüzünden gönderilemiyormuş.Yani taraftar yüzde yüz suçluymuş.

Yönetim alehine mantıksız yorum olunca hemen tepki veriyorsun.Ama lehine absürt yorumlar olunca hiç ses yok.

yahu Galatasarayın alehine bir durum olsa bu kadar tepki koymuyorsunuz.Nedir bu yönetici hayranlığı..
Lehine absürt ne arkadaşım, diagneye iyi ki 10 milyon verdiler dediler de, buna laf edilmesine mi karşı çıktık, kimi eleştiriseniz eleştirin, varsa mantıklı eleştiriniz buyur. Boş yapılırsa boş deriz kimse kusura bakmasın kendi saçmalıklarını bana yönetim hayranı diyerek mi savunacaklar ?

Dostum yalan söyleyecek değilim upload ediyordum fotoğrafları şuan da senin gibi bir kaç kişi daha çıkarsa mesajı silip adminlere de göndermeyeceğim. Ne kıymet bilmez adamlarsınız bir şey yazalım dedik forum öğrensin diye yaptığınza bak.
Kurallara riayet etmek zorundasın diyorum. Kıymet sensen bilmek de istemiyorum uydurmasyon haberlerini. Transferin başındaki adamlar sürecin ne olacağını bilmiyorlarmış divan kurulu üyesi mi biliyormuş? Tehtit ediyosun. Ya gerçekten nefret ediyorum şu inanmış insanların duygularıyla oynayanlardan. Ama sorun siz de değil sizlerin lafıyla sevinip üzülenler de kabahat

Forumda boş konuşmaktan başka işleri yok ki, başkan açıklama yaptı diye 8 milyon opsiyon koymuş kafaya bak hizaya çık, 13 e aldığı adamı verirdi sana 3 e 5e zaten, Allahtan çocuk sorunluda alabildik yoksa rüyamızda görebilirmiydik acaba

Seninle anlasamayacagiz. Arkamizdan da bok atmaya devam etme. Bu anlattigin sozlerinin aynisini Emre Mor konusu altinada yazdim. Istersen gidip bakabilirsin. Sen bu icin ulemasiysan saygi duyarim. Ama ulemaliginida kendine sakla lutfen. Ben Mustafa Cengizin kendi sozleriyle sana yorum yapiyorum sen ama hala bok atmaya devam ediyorsun ve agzini bozuyorsun. Yakismiyor

Kurallara riayet etmek zorundasın diyorum. Kıymet sensen bilmek de istemiyorum uydurmasyon haberlerini. Transferin başındaki adamlar sürecin ne olacağını bilmiyorlarmış divan kurulu üyesi mi biliyormuş? Tehtit ediyosun. Ya gerçekten nefret ediyorum şu inanmış insanların duygularıyla oynayanlardan. Ama sorun siz de değil sizlerin lafıyla sevinip üzülenler de kabahat
Dostum neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum ama kurallara riayet edip gönderdim, kimsenin de duygularıyla oynayacak değilim sanki çıkıp adamın her dediği doğru çıkacak demişim gibi konuşuyorsun. Adamın sıfatlarını bildirip yazışmaları yazdım, admin'e de gönderdim konuşmayı zaten. Uydurmasyon diyorsun da Musap'a sorarsın kimin uydurmasyon olduğunu bilip bilmeden atıp tutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt