Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum yalan söyleyecek değilim upload ediyordum fotoğrafları şuan da senin gibi bir kaç kişi daha çıkarsa mesajı silip adminlere de göndermeyeceğim. Ne kıymet bilmez adamlarsınız bir şey yazalım dedik forum öğrensin diye yaptığınza bak.
Böyle böyle kaç duyumlarıyla renktaşlarını bilgilendirmeye çalışan üye küstürüldü şimdiye kadar ama hala yükleniliyor maalesef. Tabi art niyetli ve dalga geçmek için kolpacılık yapanlar da yok değil ama ön yargıyla hareket edip kimseyi incitmemek gerek. Sen üzülme renktaş niyetinin iyi olduğunu düşünüyorum ve paylaşımın için teşekkür ediyorum.

Sakin olalim gerginiz Evet ama birbirimizi kirmayalim

Transferiere odaklanalim

Böyle böyle kaç duyumlarıyla renktaşlarını bilgilendirmeye çalışan üye küstürüldü şimdiye kadar ama hala yükleniliyor maalesef. Tabi art niyetli ve dalga geçmek için kolpacılık yapanlar da yok değil ama ön yargıyla hareket edip kimseyi incitmemek gerek. Sen üzülme renktaş niyetinin iyi olduğunu düşünüyorum ve paylaşımın için teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim dostum. Duyum da değildi aslında benimki sadece öylesine sormuştum Tunç bey'e kendisi cevap verince paylaşmak istedim sizinle de :)

@Can Canbay in resimleri geldi. OK'dur
Çok çabuk karar verdiğinizi düşünüyorum. Galatasaray yönetici tanımadığı bir adama Twitter’dan bilgi vermez veriyorsa da doğruyu vermez. Ya da kendisini önemli göstermek için yazmıştır. Bilmiyorum bana hiç mantıklı gelmiyor. Ama maden sizin için OK gsc üyeleri için rahatsız etmem arkadaşı kaçmasın diye. Herkes hakettiğini yaşar iyi yada kötü saygılar.

mustafa_kapi.png

Bu çocuk bu sene formayı kapar sonra seneye bedava avrupaya gider..
Sözlesmesini uzatmadan sahada adim attirmazlar buna sen rahat ol

Çok çabuk karar verdiğinizi düşünüyorum. Galatasaray yönetici tanımadığı bir adama Twitter’dan bilgi vermez veriyorsa da doğruyu vermez. Ya da kendisini önemli göstermek için yazmıştır. Bilmiyorum bana hiç mantıklı gelmiyor. Ama maden sizin için OK gsc üyeleri için rahatsız etmem arkadaşı kaçmasın diye. Herkes hakettiğini yaşar iyi yada kötü saygılar.
bize Chat konusmasini yolladi.

Falcao mevcut şartlarda Valencia'da anca 3.-4. forvet olur. Onu da kabul edip gidecek bir adam değil. Batshuayi bile tutturamadı Valenciada kiralık sözleşmesini bozup ayrıldı. Valencianın Rodrigo ve Gameironun ikisini birden satma düşüncesi yoksa eğer mantıksız Falcao ile ilgilenmesi. Bizim verdiğimiz parayı gerekirse çok rahat verir Valencia ama Falcaoya vermezler. Atletico ve Valencia istedi Galatasarayı tercih etti diye söyleniyordu zaten. İspanyaya dönecek olsa direkt Atleticoya gider bence. Kimsenin yüzüne bakmazken Fernando Torrese kucak açtılar, Diego Costayı geri aldılar filan. Falcaoyu da kabul ederler muhakkak İspanyaya dönmek isterse. Kalinic çöpüne 10 basar Falcao.

Beşiktaş takım halinde sakatlanmış maaşlar yatmamış galiba yine..

Lehine absürt ne arkadaşım, diagneye iyi ki 10 milyon verdiler dediler de, buna laf edilmesine mi karşı çıktık, kimi eleştiriseniz eleştirin, varsa mantıklı eleştiriniz buyur. Boş yapılırsa boş deriz kimse kusura bakmasın kendi saçmalıklarını bana yönetim hayranı diyerek mi savunacaklar ?

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yönetim hayranı olduğunu ben söylüyorum.Yorumlarınız ve tepkileriniz hep tek taraftarlı.
herneyse bu kanuda anlaşmamız zor.

aslında ben sadece biraz daha sakin yazmanda fayda var diyorum.
bende senin gibiym genelde ama kendimi biraz daha frenliyorum.Yorum yaparken ekstra dikkat ediyorum

Geçen yıl şampiyon olduk koca yaz modeste olayiyla gecti tum enerjimizi aldi sezona sanki şampiyon olmamış gibi girdik.
Bu sene de falcao olayı bu şekilde tüm enerjiyi emerek gidiyor.Biraz daha uzarsa tüm enerjiyi emecek yine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt