Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı sınırına(düşmanlığına) karşı Belhandayı satıp Hakanı zorlayamaz mıyız acaba? Hakan Belhanda'nın şut çekebileni diyebiliriz. O bölgede oynayan bir oyuncu için şut yeteneği olmazsa olmaz bir şey.
Belhanda Hakanı top diye oynar, anca kramponlarını taşır Hakan

Manu dallamasını ciddiye alanın aklından şüphe ederim. Ertem şenerin ecnebi versiyonu

O değil de niye Falcao' ya saplanıp kaldığımızı anlayamıyorum. Diğer kulüplerin böyle sürüncemede bıraktığı bir transfer gelmiyor aklıma; olursa ne ala, olmazsa yenisine bakarsın. Böyle işler hep bizde olur nedense ve çoğu zaman da olumsuz sonuçlanır...

Kiralanması söylendiği kadar kolaysa Batshuayi neden olmasın mesela?..

yahu arkadaş lütfen mantıklı şeyler yazınız

Batshuayı alamazsın neden mi Chelsea nin transfer yasağı var adam trasnfer yapamayacak hatta kiraladıklarınıa geri çagracağı soyleniyordu Moses i çagırmayacaklarmıs

ikincisi nereden biliyosun ki klubun tek falcao ya odaklandığını

seri yi bi anda almadımı yönetim eee o zaman ne anlatıyorsunuz...

yahu arkadaş lütfen mantıklı şeyler yazınız

Batshuayı alamazsın neden mi Chelsea nin transfer yasağı var adam trasnfer yapamayacak hatta kiraladıklarınıa geri çagracağı soyleniyordu Moses i çagırmayacaklarmıs

ikincisi nereden biliyosun ki klubun tek falcao ya odaklandığını

seri yi bi anda almadımı yönetim eee o zaman ne anlatıyorsunuz...
Bir anda mı aldı?Siz gündemi bir anda takip ettiniz muhtemelen.Seri haberleri ilk çıktığıda haziran falandı

Ben bu insanları anlamıyorum Monaco forvet almadan oyuncusunu satmiyor bizimkiler de tutturdu Diagne satilsin ilk, belki bizde sattık adamlara dedik futbolcu gelmeden size vermeyiz. Monaco olunca adamlara helal olsun bize gelince beceriksizlik Zaten sütten bı kere ağzımız yandı

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şikeciler transfer şikesine doymuyor. Adamlar ne güzel normal bir şeymiş gibi sponsorluk sözü aldık diyor. 6 puanı ne kadara sattı acaba hasan onu merak ediyorum.

Ben bu insanları anlamıyorum Monaco forvet almadan oyuncusunu satmiyor bizimkiler de tutturdu Diagne satilsin ilk, belki bizde sattık adamlara dedik futbolcu gelmeden size vermeyiz. Monaco olunca adamlara helal olsun bize gelince beceriksizlik Zaten sütten bı kere ağzımız yandı

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman neden herkes diagne satılsın transferler gelecek diyor bu işte bir tezatlık yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt