- 27 Ocak 2010
- 59.388
- 31.005
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda Hakanı top diye oynar, anca kramponlarını taşır Hakanyabancı sınırına(düşmanlığına) karşı Belhandayı satıp Hakanı zorlayamaz mıyız acaba? Hakan Belhanda'nın şut çekebileni diyebiliriz. O bölgede oynayan bir oyuncu için şut yeteneği olmazsa olmaz bir şey.
Belhanda Hakanı top diye oynar, anca kramponlarını taşır Hakan
O değil de niye Falcao' ya saplanıp kaldığımızı anlayamıyorum. Diğer kulüplerin böyle sürüncemede bıraktığı bir transfer gelmiyor aklıma; olursa ne ala, olmazsa yenisine bakarsın. Böyle işler hep bizde olur nedense ve çoğu zaman da olumsuz sonuçlanır...
Kiralanması söylendiği kadar kolaysa Batshuayi neden olmasın mesela?..
Bir anda mı aldı?Siz gündemi bir anda takip ettiniz muhtemelen.Seri haberleri ilk çıktığıda haziran falandıyahu arkadaş lütfen mantıklı şeyler yazınız
Batshuayı alamazsın neden mi Chelsea nin transfer yasağı var adam trasnfer yapamayacak hatta kiraladıklarınıa geri çagracağı soyleniyordu Moses i çagırmayacaklarmıs
ikincisi nereden biliyosun ki klubun tek falcao ya odaklandığını
seri yi bi anda almadımı yönetim eee o zaman ne anlatıyorsunuz...
Kim demiş diyen kişi burada ise hala yuh artık..Imparator Fatih Terime febe ağzıyla ftor diyen haindir yada febelidir.Yok bunu diyeb ben Galatasaraylıyım diyorsada şerefsizdir
P li gelin nasıl oluyo yav5 harf rtş.
baş harfi y
p de olabilir

Zaten sütten bı kere ağzımız yandıSponsor olacaklardır yineEh burada bas bas bagirmadik mi
Acaba napoli‘ye ne önerdiler?
O zaman neden herkes diagne satılsın transferler gelecek diyor bu işte bir tezatlık yok mu?Ben bu insanları anlamıyorum Monaco forvet almadan oyuncusunu satmiyor bizimkiler de tutturdu Diagne satilsin ilk, belki bizde sattık adamlara dedik futbolcu gelmeden size vermeyiz. Monaco olunca adamlara helal olsun bize gelince beceriksizlikZaten sütten bı kere ağzımız yandı
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Napar napar?yabancı sınırına(düşmanlığına) karşı Belhandayı satıp Hakanı zorlayamaz mıyız acaba? Hakan Belhanda'nın şut çekebileni diyebiliriz. O bölgede oynayan bir oyuncu için şut yeteneği olmazsa olmaz bir şey.
Diyenler kim?O zaman neden herkes diagne satılsın transferler gelecek diyor bu işte bir tezatlık yok mu?
UEFA kör sağırı oynamaya devam etsin