Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Ali naci-rodop-seten diğer muhabirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali naci-rodop-seten diğer muhabirler
Ülke federasyonun baskani kim?uefa da önce bu ülkede fedarasyon yok mu ceza kurulu medyasi yok mu adamlar açık açık biz febeye maçları satacaz sike degil ama promasyonla demişler.Buna nasıl göz yumuyorlar
O rize arena‘ya gelecek küfürler havada ucusacak taraftar cezasi yemeye raziyim 90 dakika hem gol hem taraftar ile koymamiz lazimRize denen 6222 camiaya yarım düzine gol atsak beni kesmez. FT'den takımı o maça özel hazırlamasını bekliyorum.
valla milliyetçi biriyim ama herseyiyle leş bir ülkeyiz ekonomiden futbola kadar bizden bir bok olmazÜlke federasyonun baskani kim?
Fanatik fb‘li es fb yöneticisi müteahhit nihat ozdemir![]()
Napar napar?
5 para etnez bir oyuncu hakan.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Opsek birakmazlar
Al benden de o kadarvalla milliyetçi biriyim ama herseyiyle leş bir ülkeyiz ekonomiden futbola kadar bizden bir bok olmaz
Hemen atarlanma yaw!..Hangimiz olup bitenleri biliyoruz zaten?..Mecburen ortalıkta yazılıp konuşulanlara göre yorum yapıyoruz...yahu arkadaş lütfen mantıklı şeyler yazınız
Batshuayı alamazsın neden mi Chelsea nin transfer yasağı var adam trasnfer yapamayacak hatta kiraladıklarınıa geri çagracağı soyleniyordu Moses i çagırmayacaklarmıs
ikincisi nereden biliyosun ki klubun tek falcao ya odaklandığını
seri yi bi anda almadımı yönetim eee o zaman ne anlatıyorsunuz...
Gladbach takti bu aradaEkli dosyayı görüntüle 53777
Chelsea’nin hazırlık maçı kadrosunda Bakayoko yer almıyor. Gözden çıkardıkları belli ama bize gelmez
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Derin Galatasarayımız 2.lige yollayacaktır... Eskişehir..sivas ın düştükleri gibi cezalarını çekecekler..O rize arena‘ya gelecek küfürler havada ucusacak taraftar cezasi yemeye raziyim 90 dakika hem gol hem taraftar ile koymamiz lazim