Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize denen 6222 camiaya yarım düzine gol atsak beni kesmez. FT'den takımı o maça özel hazırlamasını bekliyorum.

Rize denen 6222 camiaya yarım düzine gol atsak beni kesmez. FT'den takımı o maça özel hazırlamasını bekliyorum.
O rize arena‘ya gelecek küfürler havada ucusacak taraftar cezasi yemeye raziyim 90 dakika hem gol hem taraftar ile koymamiz lazim

yahu arkadaş lütfen mantıklı şeyler yazınız

Batshuayı alamazsın neden mi Chelsea nin transfer yasağı var adam trasnfer yapamayacak hatta kiraladıklarınıa geri çagracağı soyleniyordu Moses i çagırmayacaklarmıs

ikincisi nereden biliyosun ki klubun tek falcao ya odaklandığını

seri yi bi anda almadımı yönetim eee o zaman ne anlatıyorsunuz...
Hemen atarlanma yaw!..Hangimiz olup bitenleri biliyoruz zaten?..Mecburen ortalıkta yazılıp konuşulanlara göre yorum yapıyoruz...

Ha Batshuayi' ye Chealse' de yine de sıra gelmeyeceğini düşünüyorum ayrı konu. Kendisini bizim ligden ciddi ciddi transfer etmeye çalışan kulüpler olduğuna dair haberler üzerinden gittiğimi, yazdığım mesajda örtülü olarak belirtmişim, dikkatinden kaçmış olmalı...

Aslında en büyük mesele Diagne belasından hayırlısıyla kurtulmak. Sonrası hepimizi şaşırtacak kadar hızlı gelişebilir...

Temelde çok farklı düşünmüyoruz. Ancak sadece gerçekleşen olayları konuşacaksak foruma falan gerek yok; kulüp ve TFF nin resmi sitelerinden takip etmek yeterlidir; belki en doğrusu da budur ama işte taraftarlık duygusu rahat bırakmıyor!:(

IMG_7285.webp

Chelsea’nin hazırlık maçı kadrosunda Bakayoko yer almıyor. Gözden çıkardıkları belli ama bize gelmez

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rize başkanı ali koç bize sponsor olacak demiş. Ne güzel dünya ya rakip takımın başkanı maç oynacağı rakibinr sponsor oluyor. Bu ülkedr savcı yok mu kardeşim göz göre göre şike yapıyorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bildiginiz gibi belhanda‘yi hic sevmem ve acaiyp uyuz olurum ama bence

Belhanda >> hakan c

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt