Onur Emre
Sarı Üye
- 2 Ağustos 2019
- 571
- 680
- 1.138
Diagne silkindikçe giren çıkan bize oluyo.Daha fazla silkinmeden yollamalıyız bu adamıDiagne iyi topçu bakmayın bir silkinse yeni transferimiz olur inşallah rahat olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne silkindikçe giren çıkan bize oluyo.Daha fazla silkinmeden yollamalıyız bu adamıDiagne iyi topçu bakmayın bir silkinse yeni transferimiz olur inşallah rahat olun
Ahmet Ercanlar çok net agha toplam IQ 35 filan.
1000x B10 yi tercih ederim.yabancı sınırına(düşmanlığına) karşı Belhandayı satıp Hakanı zorlayamaz mıyız acaba? Hakan Belhanda'nın şut çekebileni diyebiliriz. O bölgede oynayan bir oyuncu için şut yeteneği olmazsa olmaz bir şey.
Kendi yerine oyuncu öneren adam gibi adam Falcaoshuayipi alabiliriz
kiralik olarak
total maliyeti falconun bir senelik maliyetine denk gelecektir
just a THOUGHT
Şerefsizler bilerek falcao forması koyuyorlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Görüşünüze saygı duyuyorum, ancak Vedat Muriç'in çöp denecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Oh be,
Deniz ve Vedat copunden kurtulduk, vedata 4m euro / denize 3m euro toplam 7m euro
Şerefsizler bilerek falcao forması koyuyorlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Donk Seri
Feghouli Belhanda Emre
Babel
İyi lan kadro aslında. Ekli dosyayı görüntüle 53788
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Görüşünüze saygı duyuyorum, ancak Vedat Muriç'in çöp denecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Aksine, makul bir transfer ücretiyle alınarak yedek santrfor olarak kadromuzda bulunmasını çok isterdim, kendini müthiş geliştiren bir futbolcu.
Artık bu saatten sonra rakip oyuncu olduğundan başarısız olması en büyük dileğim, umarım gelişimi durur, hatta geriler ve ismini anmak istemediğim kulübe katkı vermez.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi