Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet transferi sart oldu. Airpod hiyarida Floryada degilki 'satilmazsa bile sahada yerini alip bizi deli edecek' diyebilelim. Artik Diagne yok farzediyorum. Ön tarafta bir Mitro kaliyor ve Mustafa Atalay gibiler. lakin bizim genclerin ana mevkisi ortasaha. Babel tek başına forvet olamaz ve olmamali. Onyekuru gibi sol açık kalirsa en yuksek verimi aliriz.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Donk Seri
Feghouli Belhanda Emre
Babel

İyi lan kadro aslında.
LINEUP111564848641274.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yabancı sınırına(düşmanlığına) karşı Belhandayı satıp Hakanı zorlayamaz mıyız acaba? Hakan Belhanda'nın şut çekebileni diyebiliriz. O bölgede oynayan bir oyuncu için şut yeteneği olmazsa olmaz bir şey.
1000x B10 yi tercih ederim.
Hakanin sut/serbest vurus disinda hic bi numarasi yok ama Milanda oynuyor adam

Kolarov fazla abartılıyor. 3 ay sonra 34 ü tamamlayıp 35 ten gün almaya başlayacak; bizim ligde solbek oynayamaz bu saatten sonra...

Stoper olarak da çok daha iyi seçenekler bulabilirlerdi...Birkaç freekick, birkaç kafa golü atar, FB lilerin gözünü boyar işte. Alsınlar isterim...

Diğer kulüplerin Ali'nin yaptıklarını alenen medyada söylemesi aslında çok iyi fener için kötü bu tarz şeyler

Sadece can sıkıntısından izleyeceğim
Sadece can sıkıntısı..

Oh be,

Deniz ve Vedat copunden kurtulduk, vedata 4m euro / denize 3m euro toplam 7m euro
Görüşünüze saygı duyuyorum, ancak Vedat Muriç'in çöp denecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Aksine, makul bir transfer ücretiyle alınarak yedek santrfor olarak kadromuzda bulunmasını çok isterdim, kendini müthiş geliştiren bir futbolcu.

Artık bu saatten sonra rakip oyuncu olduğundan başarısız olması en büyük dileğim, umarım gelişimi durur, hatta geriler ve ismini anmak istemediğim kulübe katkı vermez.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Doğru demiş B.Demirlenk bu akşam Jardim'in açıklamalarından sonra biraz daha netleşir olay.TD açıklamaları her zaman yönetimin açıklamalarından şeffaf oluyo.Kesin sorulur Falcao zaten.

Görüşünüze saygı duyuyorum, ancak Vedat Muriç'in çöp denecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Aksine, makul bir transfer ücretiyle alınarak yedek santrfor olarak kadromuzda bulunmasını çok isterdim, kendini müthiş geliştiren bir futbolcu.

Artık bu saatten sonra rakip oyuncu olduğundan başarısız olması en büyük dileğim, umarım gelişimi durur, hatta geriler ve ismini anmak istemediğim kulübe katkı vermez.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katiliyorum Vedat etkili santrafor daha iyi olma potansiyeline de sahip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt