Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda Çok rezil bir topçu. 10 numarayı boş yere işgal ediyor. Galatasaray'ın on numarası böyle bir topçu olamaz. Culio bile daha yetenekli faydalı idi bundan

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Bende anlamiyorum bu belhanda dusmanligini adama sovup sovup duruyorsunuz iki mac oynamayip takim ortasahayi gecemeyince belhanda nerde diyorsunuz adam bildigin modern orta saha kabul edin sizin dediginiz 10 numara kalmadi o devir bitti avrupanin hic bir buyuk takiminda 10 numara oynamiyor

Millet cayir cayir 4 3 3 oynuyor belhanda bu takimin en onemli oyuncusudur eger olmasaydi asla 2 sene sampiyon olamazdik

şu sporx hırbosunu tasımayın bi daha ben de tasımayacagım.

Bu arada falcao icin bonsveris istemelerin normal diyenler olabilir ama durum farkli

33 yasinda ve yillik 9-10 milyon euro maliyeti olan bir oyuncu Monaco icin,zaten bu yuzden bonservis ücreti almadan birakmak zorundalar mendes’te bunun sözünü almis

Adamlar Belli ki yerine oyuncu almadan yollamak istemiyorlar bizde bekliyoruz
Gomis gibi düşün bizde Gomis'i maliyetinden dolayı yolladık ama 32 yaşındaki Gomisten 6 milyon euro bonservis aldık.

İyi bir 6 şart oğlu sart. Bak bugun rakip top dolaştırdı o kadar ama alamadık topu. çünkü donk dısında top çalma özelliği olan adam yok.

Alacagimiz oyuncu tarzina bagli aslinda

Seri ve belhanda 3 gundur idman yapiyorlar normalde belhanda ikili mücadeleden kacan bir oyuncu degil mesela

falcao sayemızde yeni sözleşme kapmasın?
Niyeti yeni sözlesme kapmak olsa "Monaco'yla 1 yillik daha kontratim var, burada mutluyum, kalmak istiyorum" vs. derdi. Gol attigi ve taraftarin sevgi gösterisi yaptigi bir mactan hemen sonra "ayrilmak istiyorum" demesi abes olurdu. Onun yerine "Yeni sözlesme teklifi gelmedi. Alternatifleri degerlendirmek istiyorum" demis.

Makul bir aciklama.

Bence ilk başta monacodan teklif beklemiş çünkü ailesi memnun ve düzenini oturtmuş adam.Teklif gelmeyince de diğer teklifleri değerlendirmeye almış.Aralarında şartları en iyi olan bizizdir.

Monaconun acele etmemesini anlıyorum ellerinde falcao var ve ağustos sonunda bile adam alabilirler.Acele etmesi gereken biziz çünkü elimizde forvet yok.Tek forvetimiz 10 ağustos günü kampa katılacak

Falcao
Banega
Onyekuru
Bakayoko
gelsin

Çatne
Mitro
Ozorn
Belhanda gitsin bu iş tamam

Radamel Falcao: "Hayır, şu anda iyi teklifler var. Başkan kalmamı istiyor ama dediğim gibi sözleşmemin bitmesine 1 yıl kaldı ve ailemi düşünmeliyim. Kariyerim için çok önemli teklifler aldım".

Bu açıklamalardan nasıl sözleşme bekliyor çıkardınız ya 🤣

süleyman rodop'u da gurrpegiyi de mahmutu da nevzat'i da üst üste.. yeter be getirin su forveti

Allahini seven üstüme forvet atsin

Şu Mitrodan derhal kurtulmalıyız forvetsiz kalsak bile oynamayacak belli oldu zaman kaybına gerek yok

Olası monaco forvet transferi yapamayışında 5-6 civarı maaşa sözleşmesini 2+1 veya sadece iki yıllığına uzatacaktır.Bizim tek beklememiz gereken monaconun bir an önce forvet alması

Radamel Falcao: "Hayır, şu anda iyi teklifler var. Başkan kalmamı istiyor ama dediğim gibi sözleşmemin bitmesine 1 yıl kaldı ve ailemi düşünmeliyim. Kariyerim için çok önemli teklifler aldım".

Bu açıklamalardan nasıl sözleşme bekliyor çıkardınız ya 🤣
falcao: Galatasaraya geleceğim
GScimbom forum:monacoda kalmak istiyor

Bu Suso çok klas bir oyuncu. Liverpool bunu bedavamı yolladı Milan’a.? Hala Milan da oynaması da ayrı bir olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt