Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birmingham Mail

Luyindama -------------->aston villa (12M Pound)

1564868846359.webp

Valencia Falcaoya o paraları vermez.Ortalığı kızıştırmasın menajer denen yavşaklar.

Monaco, Falcao'ya sözlesme önerse kesin kalacak. Aciklamalarindan bunu anladim. Belki Monaco ile de paralel pazarlik yapiyordur bu yüzden uzadi bu sürec. Oyuncu ayrilmaya pek meyilli degil gibi.

Falcao da aynı Banega'nın yaptığını yapıyor. Takımlarından yeni kontrat isteyip beklemeye çekilmişler. Takımlarından yeni sözleşme alırlarsa kalırlar. Biraz daha bekleyeceklerdir. Yıllık 8-9m vermeden hemen evet demez Falcao. Falcao ile anlaştıysak 6m civarıdır. Eğer kulübü en az bizim kadar bir teklif yapmazsa bize gelir.

Radamel Falcao: "Hayır, şu anda iyi teklifler var. Başkan kalmamı istiyor ama dediğim gibi sözleşmemin bitmesine 1 yıl kaldı ve ailemi düşünmeliyim. Kariyerim için çok önemli teklifler aldım".

Bu açıklamalardan nasıl sözleşme bekliyor çıkardınız ya 🤣

Açıklamalarının hepsini okudum. Bir çok kişi yeni sözleşme bekliyor demiş. Hakikaten şaşırıyorum nasıl yeni sçzleşme beklentisi çıkarılabiliyor.

Adam resmen diyor ki "bu işi fazla uzatmayın gideyim"

bizim yöneticilerinde .... insan bir aciklama yapar olumlu veya olumsuz problem degil artik

O kadar az eksiğimiz var ki onlar bir an tamamlansin istiyor herkes ama bir de şöyle düşünün ayni anda 7 oyuncusu birden sakatlanan bjk gibi ya da basari için her turlu ahlaksızlığı yapmaya hazır febe gibi de olabilirdik.Bizim ufacık eksiğimiz var ve onu bir şekilde kapatacagiz ben eminim muhtemelen hemen hemen herkes de benimle ayni dusunuyordur

Valencia hikaye, Monaco sözlesmesini uzattigi an Falcao kalir. Muhtemelen Andre Silva ilgisi de sahteydi, blöf yapti Monaco. Zaten Monaco kendi acikladi, sakatliktan degil finansal sorunlardan dolayi olmadi bu is diye.

5-6milyonu Monaco'da verir isterse Falcao'ya.

Acil baska forvetlere yönelip bitirmek lazim.

arkadaşlar hakeret etmek istemiyorum ama adam daha ne desin?saf taklidi mi yapıyosunuz

adam monaco bana sözleşme teklif etmedi,son senem diyo teklifleri degerlendireceğim diyo.daha ne desin...manyaklasmayın

üç tane 8 numara ile oynanır normalde ama belhandalı bir takım mutlaka 6 numaralı oynamalı

bu kadar pas hatası yapan bir oyuncu çok azdır

bir de takımın temposu çok düşük ve iki senedir takım boyunu kısaltamayan ve oyunu hızlandıramayan bir ekip var kenatda

bu takıma sigorta 6 numara şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt